Notion template: budget tracker (inkomsten en uitgaven per maand bijhouden) 🐖

Het is inmiddels wel bekend dat ik gek op Notion ben en ook voor het bijhouden van mijn inkomsten en uitgaven maak ik hier gebruik van. Iedere maand houd ik dit getailleerd bij, zodat ik weet waar mijn geld naartoe gaat én inzicht heb in waar ik eventueel kan besparen. Wil je ook op eenvoudige wijze je inkomsten en uitgaven bijhouden? Dat doe je met dit makkelijk te gebruiken Notion budget tracker template. Je kunt de template gratis downloaden en dupliceren! Lees verder »

Notion template: freelance administratie & betalingen trackers (werkoverzicht, factuur trackers en inkomsten per maand) 💸

Ik werk inmiddels iets meer dan twee jaar als freelancer en al die tijd gebruik ik Notion om mijn administratie bij te houden en betalingen te tracken. Na al die maanden weet ik precies wat (voor mij) wel en niet werkt. Hoog tijd dus om mijn Notion template: freelance administratie & betalingen trackers te delen. De template is voor allerlei soorten freelancewerk én ook ideaal als je meerdere inkomstenbronnen hebt en dit bij wilt houden. Je kunt de template gratis downloaden en dupliceren! Lees verder »

Notion template: kalender/agenda voor 2023 (doelen inplannen, maandagenda’s en weekoverzichten) 📅

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent voor de meeste mensen dat het tijd is voor een nieuwe (digitale) agenda. Tijd om doelen te stellen voor het nieuwe jaar, alle verjaardagen alvast te noteren en belangrijke data in te vullen. Zelf gebruik ik de software Notion, waar ik niet alleen afspraken maar ook to-do’s in kwijt kan. En waar ik heel flexibel in kan werken: aanpassen, verplaatsen of verwijderen is geen probleem. Vandaag deel ik mijn Notion template: 2023 kalender/agenda met tools om te reflecteren en doelen te stellen, maandagenda’s en weekoverzichten. Je kunt de template gratis downloaden en dupliceren! Lees verder »