Erasmus semester dagboekje 5: januari 🇬🇧
Edinburgh, studie afronden en veel afscheid nemen

Tijdens mijn bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen studeerde ik een semester in het buitenland. Mijn keuze viel op de University of Sheffield in het Verenigd Koninkrijk, waar ik mijn Engels wilde verbeteren en vakken journalistiek volgde. Uiteraard was er ook tijd voor veel avonturen, nieuwe plekken en nieuwe mensen. In dit dagboekje neem ik je mee in mijn vijfde en laatste maand in Engeland: januari 2016. Lees verder »

Erasmus semester dagboekje 4: december 🇬🇧
Dublin, Londen, kerst in een Engels huis en het einde van het jaar

Tijdens mijn bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen studeerde ik een semester in het buitenland. Mijn keuze viel op de University of Sheffield in het Verenigd Koninkrijk, waar ik mijn Engels wilde verbeteren en vakken journalistiek volgde. Uiteraard was er ook tijd voor veel avonturen, nieuwe plekken en nieuwe mensen. In dit dagboekje neem ik je mee in mijn vierde maand in Engeland: december 2015.

Lees verder »

Erasmus semester dagboekje 3: november 🇬🇧
deadlines, veel regen, vriendin op bezoek en pikachu

Tijdens mijn bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen studeerde ik een semester in het buitenland. Mijn keuze viel op de University of Sheffield in het Verenigd Koninkrijk, waar ik mijn Engels wilde verbeteren en vakken journalistiek volgde. Uiteraard was er ook tijd voor veel avonturen, nieuwe plekken en nieuwe mensen. In dit dagboekje neem ik je mee in mijn derde maand in Engeland: november 2015.

Lees verder »

Erasmus semester dagboekje 2: oktober 🇬🇧
vier verschillende dagtripjes, fresher’s flue en Halloween feest

Tijdens mijn bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen studeerde ik een semester in het buitenland. Mijn keuze viel op de University of Sheffield in het Verenigd Koninkrijk, waar ik mijn Engels wilde verbeteren en vakken journalistiek volgde. Uiteraard was er ook tijd voor veel avonturen, nieuwe plekken en nieuwe mensen. In dit dagboekje neem ik je mee in mijn tweede maand in Engeland: oktober 2015.

Lees verder »

Erasmus semester dagboekje 1: september 🇬🇧
introductieweken, slapende student gevonden en “family dinners”

Ik vond het zo leuk om mijn ESC vrijwilligerswerk dagboekjes te schrijven en daarom wil ik hetzelfde doen voor mijn Erasmus semester in Sheffield, Verenigd Koninkrijk. Omdat het inmiddels een tijdje terug is dat ik in Sheffield studeerde, ga ik je niet het hele proces van studeren in het buitenland uitleggen – daar is vast alweer van alles aan veranderd. Ik bedoel, ik kreeg toen nog studiefinanciering om dat te kunnen doen. Wel ga ik je wat context geven over mijn studie en wat ik precies in Engeland ging doen voordat we met het dagboekje beginnen. Lees verder »