disclaimer

Er zijn artikelen op www.blogbylinda.nl te vinden die gesponsord zijn. Ik vind het belangrijk om hier transparant over te zijn en daarom vermeld ik dat altijd onder het artikel in combinatie met een link naar deze disclaimer. Wanneer ik iets gekregen heb of een artikel gesponsord is, beïnvloedt dat mijn mening niet en ik werk alleen samen met partijen waar ik achter sta.

Samenwerkingen

Wanneer er sprake is van een samenwerking, betekent dit dat ik iets voor het artikel gekregen heb. Dit kan een product of een vergoeding zijn. Onderaan het artikel vermeld ik altijd dat er sprake is van een samenwerking. “Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen” betekent dat ik een product gratis heb ontvangen van een bedrijf of PR-bureau, maar niet betaald word om erover te schrijven. “Dit artikel bevat een betaalde samenwerking” betekent dat ik een vergoeding ontvang voor het geschreven artikel. Dit beïnvloedt mijn mening niet en ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik achter sta.

Affiliate links

Sommige artikelen en pagina’s op mijn blog bevatten affiliate links. Wanneer je iets via de link koopt, krijg ik een klein percentage van het aankoopbedrag. Jij betaalt niet extra voor het product en de prijs verandert dus niet. Een affiliate link is altijd weergegeven met een * achter de link.

Informatie gebruiken

Het is niet toegestaan om de informatie op deze website te kopiëren, downloaden of op een andere wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen. Wanneer je gebruik wilt maken van de content op deze website dien je voorafgaande schriftelijk toestemming te vragen.

 

Reacties zijn gesloten.