disclaimer

Deze website is eigendom van Blog by Linda. De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.blogbylinda.nl. Door deze website te bezoeken en / of de informatie op deze website te gebruiken, ga je akkoord met het accepteren van alle onderdelen van deze disclaimer.

Gebruik van de website
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Ook kan ik niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door het gebruik van de informatie op mijn website. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van deze informatie.

Veiligheid van de website
Ik bied geen garantie voor de veiligheid van de website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van deze website.

Informatie gebruiken
Het is niet toegestaan om de informatie op deze website te kopiëren, downloaden of op een andere wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen. Wanneer je gebruik wilt maken van de content op deze website dien je voorafgaande schriftelijk toestemming te vragen.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.