Weekdagboekje 64 ☾ dagje in Leer, kattencafé en Groninger Museum

Deze week heb ik meer een weekenddagboekje dan een weekdagboekje – maar wel super uitgebreid. Het was grijs en regende de eerste dagen van de week vooral, ik zat binnen te typen achter mijn laptop, kookte nieuwe recepten en knutselde wat in mijn bullet journalFun fact: in een van die gerechten gebruikte ik voor het eerst in mijn leven verse kurkuma en ik was er niet helemaal van op de hoogte hoeveel kleur dat afgeeft. In totaal liep ik vier dagen met knalgele vingers rond, haha! Anyway, laten we beginnen met het weekenddagboekje, wat al wel op vrijdagochtend begint. Lees verder »

Weekdagboekje 63 ☾ een week vol thee-gerelateerde activiteiten

Goedenavond vanuit Nederland! Ik liet jullie natuurlijk vorige week in spanning achter toen ik zei dat de komende drie weekdagboekjes goed gevuld zouden zijn, zowel qua foto’s als qua verhalen. Dat was vooral om goed te praten waarom het vorige dagboekje korter was, maar uiteraard wel op waarheden gebaseerd. Dan weet je ook meteen waarom ik afgelopen zondag de hele dag onderweg was: ik ging namelijk vanuit Spanje deze kant op en dus lees je vandaag over al mijn thee-gerelateerde activiteiten in Nederland 👇🏻 Lees verder »

Weekdagboekje 61 ☾ zelf een kaars maken, naar een concert & wandelen

Hallo en welkom bij een nieuw weekdagboekje! Het was een fijne week met een zonnetje (en frisse wind), een zelfgemaakte kaars, een concert, drankjes in het centrum en een lange wandeling met een zonsondergang. Uiteraard werd er door de week gewoon gewerkt, maar daar heb ik weinig spannends over te melden en dus lees je vooral over de blije activiteiten 👇🏻 Lees verder »

Weekdagboekje 60 ☾ crematie van een papegaai (deel 2) en spontaan op stap

Voor de nieuwere lezers zal de “crematie van een papegaai” wellicht wat vreemd klinken, maar wie hier een jaar geleden ook al kwam, herinnert zich deel 1 misschien nog wel. Goed, op die crematie kom ik straks nog uitgebreid te spreken, al moet ik ook meteen zeggen dat dit het hoogtepunt van een verder wat saaie week was. Lees je mee? Lees verder »

Weekdagboekje 59 ☾ per ongeluk verjaardagsfeestje, eigen mok en stranddag

Net als vorige week heb ik een (figuurlijke) stapel foto’s voor mijn dagboekje verzameld én was het wederom een leuke en zonnige week. Zo ging ik per ongeluk naar een verjaardagsfeestje (later meer daarover), kreeg ik mijn zelfgemaakte mok van de pottenbakcursus en bracht ik een zonnige dag aan het strand door. Oftewel: voldoende beeldmateriaal en verhalen voor een lang weekdagboekje! Lees verder »