Weekdagboekje 69 ☾ kajakken en lentewandelingen

Nieuwe maand, nieuwe week, nieuw weekdagboekje – bizar dat het vandaag al mei is. In Spanje is vandaag (1 mei) een feestdag en wordt de Festa dos Maios gevierd met bloemcomposities. Helaas kwam ik er net iets te laat achter dat dat vanochtend om 11 uur was 😅 Duimen jullie mee dat ik straks tijdens mijn wandeling alsnog een aantal exemplaren kan zien? Ik heb geen idee of ze direct weer ‘opgeruimd’ worden of nog een tijdje op het plein blijven staan…

De week begon met grijs weer en lelijke pantoffels, wat je allebei hieronder kunt zien. Op zich niet erg dat grijze weer, want ik was toch vooral binnen aan het schrijven over videoproducties en slaap-gerelateerde producten. Op maandagavond trotseerden we het grijze weer om lelijke pantoffels te passen (niet we, in dit geval mijn vriend), waarvan hij er (gelukkig) geen kocht. Het leverde me wel de slappe lach in de winkel op, dus dat was mooi meegenomen. (No offense als je deze slippers hebt – ik weet dat veel mensen ze wel mooi vinden.)

De rest van de doordeweekse dagen gebeurde er weinig noemenswaardigs en was ik zoals gezegd vooral aan het typen voor werk of mijn blog. Verder deed ik thuis pilateslessen en wandelde ik ’s avonds af en toe een rondje.

Op vrijdagavond ging ik eerst naar het taalcafé, waar helaas weinig mensen waren. Ik wist wel dat vandaag (maandag) een feestdag was, maar had er geen rekening mee gehouden dat veel mensen dan een weekendje weg gaan en er dus op vrijdag minder mensen \ouden zijn. Deze keer was het wat minder spannend, dus ging ik er om 10 uur vandoor om nog een drankje te doen met vrienden. We konden nog op het terras zitten om die tijd: heerlijk!

Zaterdag werd ik wakker met hoofdpijn (geen kater) en luierde ik wat op de bank met mijn boek. Na de lunch was de hoofdpijn weg en genoot ik wat meer van mijn dag met spelletjes en waterverf. 

Op zondagochtend stond er een leuke activiteit op de planning, namelijk kajakken met vrienden. De gemeente organiseert hier een heleboel activiteiten, waaronder deze gratis kajakactiviteit. Zo peddelden we op zondagochtend een rondje over een meer, in totaal ongeveer 2,5 kilometer. Het was leuk en gezellig, maar leverde me ook twee blaren op mijn handen op. En spierpijn in mijn rug en schouders, want die spieren gebruik ik blijkbaar niet vaak genoeg.

Eenmaal thuis kookte ik, speelden we een spelletje en maakten we aan het eind van de middag een lange wandeling. Het was heerlijk om zonder jas aan buiten te wandelen (oké, om iets over acht moest ik wel mijn trui aan). We sloten de dag af met een drankje op het terras en kregen daar als tapa een klein croissantje bij. Ze weten waar ze me blij mee kunnen maken!

Ik hoop dat je ook een leuke week achter de rug hebt en wens je een fijne maandagavond! 🤗

Overzichtje

Vond je het leuk om dit dagboekje te lezen? Klik dan op het hartje hieronder ♥️. Een reactie achterlaten is natuurlijk ook lief.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

10 reacties

  1. wat leuk dat kajakken! oh en die pantoffels.. inderdaad vreselijk 😀

  2. Ik hou wel van pantoffels, want altijd koude voeten. Maar deze? Há, zelfs ik ben blij dat hij ze niet gekocht heeft 😛

  3. Ik denk dat we collectief kunnen besluiten dat je zelf mooie pantoffels voor je vriend zal moeten zoeken want deze exemplaren zijn inderdaad niet dat. En ze zien er ook niet eens warm uit?

  4. Hahaha, hardop gelachen om je reactie op de pantoffels!
    En heerlijk, ik kan niet wachten tot het hier ‘zonder jas en trui’ weer is! 🙂

  5. Haha die pantoffels. Maar ja, als ze lekker warm zijn… Super leuk dat je ging kajakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *