Weekdagboekje 62 ☾ verjaardag, kaneelrolletjes en taart

Goedemorgen! Ik denk dat dit de eerste keer is dat ik mijn dagboekje (voor het grootste gedeelte) op mijn telefoon typ en het valt me alles mee hoe makkelijk dat gaat. De week was (is) grijs en regenachtig, ik was jarig en vierde dat een klein beetje.

Door de week gebeurde er (zoals altijd) weinig spannends en werkte ik het grootste gedeelte van de tijd. Wel was ik jarig, wat ik vierde met zelfgebakken kaneelrolletjes. Ze waren oké, maar een beetje aan de droge kant en waarschijnlijk zou meer kaneel en boter de smaak ook ten goede zijn gekomen. Al weerhield me dat er niet van om er zes te eten. 

Op vrijdagavond ging ik weer eens naar het taalcafé, waar ik inmiddels al twee weken niet geweest was. Verrassend genoeg zat ik eens ver onder de gemiddelde leeftijd, terwijl ik normaal de gemiddelde leeftijd heb. Hoewel er niet veel bekende gezichten waren, was het gezellig. 

Op zaterdag vierde ik mijn verjaardag nog een keer een beetje: we aten taart buiten de deur en dat was lekker. En zo vullend dat ik geen avondeten meer aankon. ’s Avonds sprak ik af met vrienden om drankjes te doen en toen was de dag alweer voorbij. 

Vandaag ben ik de hele dag onderweg, maar daar lees je volgende week meer over! Deze week dus een wat korter dagboekje met minder foto’s, maar ik heb goede hoop dat in ieder geval de komende drie goed gevuld gaan zijn. Fijne zondag! 

Overzichtje

Vond je het leuk om dit dagboekje te lezen? Klik dan op het hartje hieronder ♥️. Een reactie achterlaten is natuurlijk ook lief.

Links met een * zijn affiliate links. Voor jou kost het product via deze link niets extra en ik krijg een kleine commissie.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

12 reacties

 1. Gelukkige verjaardag Linda! En die kaneelrolletjes zien er wel echt lekker uit hoor! Liefs 🙂

 2. Haha, de kaneelrollen eigenlijk niet geweldig vinden maar er dan toch 6 eten :p Herkenbaar!
  Fijne verjaardag nog alleszins!

 3. Gefeliciteerd nog!
  En yesss lekker veel taart en eten 😀 Zo zag mijn week er ook uit 😉
  Ben benieuwd naar je komende dagboekjes 😀

 4. Nog een gelukkige verjaardag, Linda!
  Taart smaakt altijd. 😉

 5. Gefeliciteerd nog met je verjaardag!

 6. Nog gefeliciteerd! Volgens mij heb je wel een gezellige week gehad 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *