Hallo en welkom bij een nieuw weekdagboekje! Het was een fijne week met een zonnetje (en frisse wind), een zelfgemaakte kaars, een concert, drankjes in het centrum en een lange wandeling met een zonsondergang. Uiteraard werd er door de week gewoon gewerkt, maar daar heb ik weinig spannends over te melden en dus lees je vooral over de blije activiteiten 

De eerste spannende activiteit van de week – want teksten schrijven/werken is toch echt niet heel spannende blogcontent – vond plaats op woensdag. Ik had met een vriendin afgesproken om koffie te drinken, maar het was KOUD op het terras. We dronken ons kopje dus maar snel leeg en toen we binnen betaalden, landde er een grote zeemeeuw op onze tafel. Een van de kopjes barstte in scherven op de grond…

De vriendin had een kaarsen-maak-pakket cadeau gekregen en dat probeerden we uit. Ik was verrast hoe makkelijk het is om zelf een kaars te maken (en droom nu uiteraard van een carrière als professioneel kaarsenmaker). Hierboven zie je het resultaat: een gele kaars met vanillegeur.

Ook zelf een kaars maken? Lees alles over zelf kaarsen maken: hoe doe je dat & wat heb je nodig?

De tweede spannende activiteit van de week – na meer tekstschrijven en een positieve werkmeeting met een opdrachtgever – vond plaats op vrijdag. Ik ging ’s avonds naar een concert met twee vrienden. We zagen de Galicische band Tanxugueiras live op een van de pleinen in de stad. Het stond bomvol met mensen en was heel leuk! Na het concert deden we drankjes in verschillende kroegen en uiteindelijk was ik om iets over 2 thuis.

Zaterdag was het heerlijk weer en daar wilden we van genieten (de weersverwachting voor de aankomende week is triest met wolkjes en regen iedere dag). We wandelden naar een klooster hier in de buurt, wat je ook al in weekdagboekje 18 of weekdagboekje 39 hebt kunnen zien. We waren wat aan de late kant, maar nog net op tijd om de zon onder te zien gaan. De lucht kleurde prachtig roze, oranje en geel en toen we weer thuis waren, was het helemaal donker. Ik word trouwens echt blij van de langere dagen en dat het al licht blijft tot half acht!

Waarschijnlijk regent het de rest van de middag en er staat weinig spannends op de planning vandaag. Behalve een pizza, die ik nu ga maken  Fijne zondag!

Overzichtje