Doelen en bullet journal setup 📝 mei 2023

Eerder deze week liet ik al een terugblik en bullet journal fliphtrough voor april 2023 zien en vandaag is het tijd voor het tweede deel: mijn doelen en bullet journal setup voor mei 2023. Naast de verschillende pagina’s die ik je uit mijn journal laat zien, neem ik je ook mee in een digitale journal-sessie. In dit stukje lees je wat mijn doelen voor mei zijn, welke plannen ik heb, waar ik naar uitkijk en wat mijn budget voor de maand is.

📝 Mijn bullet journal setup voor mei 2023

Nu de natuur steeds groener wordt en er overal bloemen te zien zijn, leken de woorden ‘groen’ en ‘bloemen’ me de ideale inspiratie voor mijn bullet journal setup. De achtergrond van mijn maandkalender is geïnspireerd op een patroon dat ik op Pinterest vond, waarbij ik voor andere kleuren heb gekozen. Als accentkleur koos ik paars en ik gebruikte een sierlijk lettertype als contrast met de retro print.

Ook op de andere pagina’s van mijn bullet journal setup voor mei 2023 zie je de groene bloemen, paarse accenten, het sierlijke lettertype en het patroon met golvende vierkanten (hoe beschrijf je dat?!) terug. Ik vind de eerste twee pagina’s goed geslaagd (kalender, trackers en doelen), maar ben iets minder tevreden over het patroon op de laatste pagina (budget en a line a day). Maar goed, daar is niets meer aan te doen nu 😉

🌟 Concrete doelen voor mei

⬜️ Werken aan nieuwe website (misschien later meer hierover)
⬜️ Een kort verhaal schrijven (begin maken, hoeft niet af)
⬜️ Actiever Spaans oefenen door te spreken, lezen en studeren
⬜️ Drie keer per week pilates doen

📋 Wat ik deze maand wil doen

⬜️ Uitstapje in de omgeving
⬜️ Tomorrow And Tomorrow And Tomorrow – Gabrielle Zevin* uitlezen
⬜️ Een eigen lettertype maken
⬜️ Picknicken in het park (of gewoon op een kleedje zitten met mijn boek, mag ook)
⬜️ Wandelroute langs de rivier lopen (al te lang niet gedaan)

💸 Budget voor mei

⬜️ Maximaal 30% vaste lasten 🏠
⬜️ Maximaal 15% boodschappen 🥐
⬜️ Maximaal 30% uitgaven (van leuke dingen doen tot kleding) 🍹
⬜️ Minimaal 25% sparen en beleggen 📈

💙 Hoe ik me wil voelen

Geïnspireerd. Terwijl ik dit schrijf (inmiddels al 5 mei – oeps), zit ik vol met nieuwe ideeën. Niet alleen voor mijn blog, maar ook andere creatieve dingen waar ik mee aan de slag wil. Dat gevoel mag wat mij betreft de hele maand aanhouden.

⏩ Waar ik naar uitkijk

Mijn agenda voor de maand is vrij leeg, dus ik kijk vooral uit naar de steeds langer wordende dagen en genieten van het lenteweer. En naar gezellige, spontane plannen die vast nog wel komen deze maand.

😶‍🌫️ Waar ik tegenop kijk

Niets? Met een lege agenda is er weinig om tegenop te kijken, haha! Ik dacht in eerste instantie om tegen de belastingaangifte op te kijken (nou ja, het te betalen bedrag dan), maar ik bleek juist geld terug te kijken, dus dat is eerder iets om naar uit te kijken 😛

Vond je het leuk om mijn bullet journal setup voor mei 2023 te zien? Klik dan op het hartje hieronder ♥. Een reactie achterlaten is ook lief.

Links met een * zijn affiliate links. Voor jou kost het product via deze link niets extra en ik krijg een kleine commissie.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

2 reacties

  1. Die eerste pagina, zo leuk! Spannend, een nieuwe website. Ben benieuwd 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *