Bullet journal setup 2023 🖌 ideeën, jaarlijkse setup, kalender, doelen en meer

Het is 1 januari 2023, het nieuwe jaar is officieel begonnen en dat vraagt uiteraard om enige voorbereiding in mijn bullet journal. Bij deze deel ik mijn bullet journal setup voor 2023 en een hoop ideeën voor je eigen bullet journal setup: van kalenders en trackers tot pagina’s voor doelen, boeken en meer. Mijn bullet journal inspiratie voor 2023 was vooral om het simpel maar kleurrijk te houden. Mocht je ook een bullet journal bijhouden, hoop ik dat je hier wat inspiratie uit kunt halen!

Mijn jaarlijkse bullet journal setup 2023

Sinds ik in november weer begonnen ben met journallen, heb ik een relatief kleine bullet journal en dat was een van de redenen om mijn bullet journal setup voor 2023 simpel te houden. Op de foto bovenaan dit artikel zie je hoe mijn jaarlijkse pagina eruit ziet: een kleurrijk landschap, met de vrolijke cijfers 2023 en de quote “go where you feel most alive”.

Bullet journal setup: doelen voor 2023

Naast deze met waterverf gemaakte pagina, bestaat mijn jaarlijkse bullet journal setup voor 2023 uit een pagina met mijn doelen voor het jaar. Ik gebruikte een donkergroen papier met gouden blaadjes, hetzelfde ‘lettertype’ als op mijn jaarpagina, maar dan in bijpassend goud. Op de linker pagina schreef ik vijf thema’s op waar ik op wil focussen in 2023. Hier kun je thema’s zoals ‘gezondheid’, ‘reizen’ of ‘carrière’ noteren. Aan de rechterkant noteerde ik concrete doelen in deze categorieën, waarvan ik aan het eind van het jaar kan zeggen of ze behaald zijn. Voor ‘reizen’ zou dat ‘een verre reis naar een ander continent maken’ of ‘een stedentrip met een vriendin’ kunnen zijn. Welke thema’s en doelen ik gekozen heb, deel ik binnenkort op mijn blog – dit waren enkel voorbeelden.

Bullet journal setup voor 2023: ideeën & inspiratie

Zoals ik al aangaf, hield ik mijn eigen bullet journal setup voor 2023 relatief simpel, zonder teveel poespas. Echter, er zijn nog een hoop pagina’s die je zou kunnen toevoegen aan je eigen setup. Je kunt allerlei dingen gedurende het jaar bijhouden als je de pagina’s aan het begin van het jaar vormgeeft. Bekijk mijn bullet journal setup voor 2022 voor meer ideeën of gebruik de ideeën hieronder voor inspiratie (klik op de link om een voorbeeld te zien).

Populaire bullet journals voor 2023

Ben je nog op zoek naar een mooie bullet journal voor 2023? Hieronder vind je een aantal voorbeelden van populaire bullet journals voor 2023. Mijn persoonlijke favoriet (al heb ik niet alle journals getest) is het boekje van Moleskine, maar de andere journals zijn ook populair in de bullet journal community.

Vond je het leuk om mijn bullet journal setup voor 2023 te zien? Klik dan op het hartje hieronder ♥️. Een reactie achterlaten is natuurlijk ook lief.

Links met een * zijn affiliate links. Voor jou kost het product via deze link niets extra en ik krijg een kleine commissie.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *