Journal met mij: doelen voor maart 2023 πŸ–Œ

Het is de eerste dag van de maand en dus is het tijd voor een nieuwe editie van de journal met mij-serie! Ik laat je mijn bullet journal setup voor maart 2023 zien en neem je mee in een digitale journal-sessie. In dit stukje lees je hoe februari was en wat ik uit maart wil halen: onder andere mijn favoriete momenten, verbeterpunten, doelen voor de nieuwe maand en waar ik naar uitkijk.

1️⃣ De maand in één woord

Lentekriebels is het perfecte woord om februari te omschrijven. Het zonnetje liet zich steeds vaker zien en de temperatuur kwam zelfs een keer boven de twintig graden, wat bij mij voor de nodige lentekriebels zorgde. Vaker de deur uit, vaker wandelen, vaker de natuur in – heerlijk.

🌟 Terugblik op mijn doelen voor februari

Mijn eerste doel voor februari was om meer tijd in mijn blog en een ander online projectje te steken. Dat eerste lukte: mijn weekdagboekjes waren uitgebreider en ik maakte een boekenlijstje waar ik bijhoud wat ik lees en wat ik ervan vind. Van het online projectje kwam pas eind februari iets terecht, dus dat schuif ik door naar maart. Ik bezocht wel een nieuwe plek (het strand La Lanzada) en deed gemiddeld 2,3 keer per week pilates. Drie keer per week haalde ik dus niet, maar 2,3 is zeker niet slecht.

En dan voor mijn jaarlijkse doelen: ik behaalde wederom het maandelijkse inkomstendoel, deed (voor mijn doen) veel sociale activiteiten, sportte twee keer per week, las bijna iedere dag en had over het algemeen een goede routine.

πŸ’• Mijn favoriete momenten

πŸ’Œ Waar ik dankbaar voor ben

  • Het zonnetje en het warme weer halverwege februari
  • Dat ik meer mensen in Pontevedra ken en dus vaker iets leuks doe
  • Een hele fijne financiΓ«le meevaller
  • Dat ik dichtbij verschillende stranden woon en de natuur hier prachtig is

πŸ’« Waar ik trots op ben

De mok die ik zelf maakte (zal hierna echt ophouden over die mok)! Tijdens de workshop twijfelde ik wat over de kleuren en hoewel de mok iets rozer is uitgevallen dan gehoopt, ben ik erg blij met het resultaat.

πŸŒͺ Wat ik lastig vond

Deze journal prompt?! πŸ˜‰ Ik kan zo 1-2-3 niet iets specifieks benoemen wat ik lastig vond.

πŸš€ Wat ik anders wil doen in maart

Flexibeler zijn in mijn (werk)routine. Over het algemeen houd ik van duidelijke dagen/tijden om iets te doen, maar ik voorzie dat dat in maart niet gaat lukken (omdat ik weinig thuis ben).

πŸ”₯ Mijn doelen voor maart

  • Meer tijd steken in het geheimzinnige online projectje
  • Genieten van sociale activiteiten en een week vakantie
  • (En verder niks zodat ik lekker met doel 2 bezig kan ;))

✨ Hoe ik me wil voelen

Voldaan en vol nieuwe inspiratie door nieuwe prikkels.

⏩ Waar ik naar uitkijk

In maart ga ik naar Nederland Γ©n daarna heb ik een week vrij/ga ik op vakantie. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Vond je het leuk om de journal met mij voor maart 2023 te zien? Klik dan op het hartje hieronder β™₯. Laat me in de reacties weten waar je naar uitkijkt in maart, wat je doelen zijn of beantwoord een van de andere prompts!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

6 reacties

 1. Mooie terugblik op de maand en leuk dat je die vakantie in het vooruitzicht hebt.

 2. Je maakt me wel nieuwsgierig naar je geheime projectje hoor! πŸ˜‰
  Maart is voor mij een behoorlijk drukke maand, dus eigenlijk zie ik er wel een beetje tegen op. Gelukkig horen er wel ook leuke dingen bij die drukte.

 3. Gaan we ooit weten wat het project is? πŸ˜€ πŸ˜€ Of blijft het echt geheim? (mag hoor maar ja ben wel nieuwsgierig, haha).
  Leuk dat je een weekje vakantie in het vooruitzicht hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *