Journal met mij: doelen voor februari 2023 🖌

De journal met mij-serie is terug van weggeweest! Na een eerste editie in januari neem ik je ook deze maand weer mee in een digitale journal-sessie. In dit stukje lees je hoe januari was en wat ik uit februari wil halen: onder andere mijn favoriete momenten, verbeterpunten, doelen voor de nieuwe maand en waar ik naar uitkijk.

1️⃣ De maand in één woord

Als ik januari in één woord moest omschrijven, zou ik denk ik voor sociaal gaan. Ik ging iedere vrijdag naar het taalcafé waar ik met veel mensen kletste en sprak een aantal keer af met vrienden. Met mijn vriend ging ik naar een Driekoningen-optocht en bezocht ik een museum en met een vriendin ging ik een middag pottenbakken.

🌟 Terugblik op mijn doelen voor januari

Mijn eerste doel voor januari was om tijdblokken te implementeren, zodat ik op vaste moment voor een bepaalde opdrachtgever werk/sport/aan mijn blog werk. Op zich bevalt dit goed, al lukte het niet helemaal door de hoeveelheid werk die ik in de eerste weken had. Wel las ik iedere ochtend (op twee dagen na) tijdens het ontbijt en deed ik gemiddeld drie keer per week pilates.

En dan voor mijn jaarlijkse doelen: ik heb één nieuwe opdrachtgever (nog één te gaan), ik behaalde het maandelijkse inkomstendoel al in januari en deed ik (voor mijn doen) veel sociale activiteiten. 

💕 Mijn favoriete momenten

💌 Waar ik dankbaar voor ben

  • Een nieuwe freelance klus én de positieve feedback die ik op mijn teksten kreeg
  • Dat het eindelijk gestopt is met regenen en we al meer dan een week zon hebben (al is het wel behoorlijk fris)
  • De verschillende katten die ik mocht knuffelen in januari
  • Eindelijk weer blog-inspiratie hebben nadat die even weg was eind vorig jaar

💫 Waar ik trots op ben

Ik val in herhaling, maar dit is zeker de nieuwe freelance klus. Ten eerste op het feit dat ik uit meer dan veertig kandidaten gekozen werd en ten tweede dat mijn teksten zo goed ontvangen worden.

🌪 Wat ik lastig vond

De nieuwe freelance klus betekende ook dat ik meer werk had en omdat ik aan het begin van de maand nog dezelfde uren bij een andere opdrachtgever werkte, was het lastig te combineren en werkte ik twee zaterdagochtenden. Gelukkig werk ik nu minder bij een andere opdrachtgever, waardoor mijn werkschema weer perfect in balans is.

🚀 Wat ik anders wil doen in februari

Meer tijd steken in eigen projecten! In januari was ik vooral druk met de verschillende freelance klussen, maar in februari wil ik meer tijd steken in mijn blog en een ander projectje waar ik begonnen ben. 

🔥 Mijn doelen voor februari

  • Meer tijd steken in mijn blog en een ander online projectje waar ik mee bezig ben
  • Een nieuwe/andere plek in Galicië bezoeken
  • Drie keer per week pilates doen (dit doel blijft)

✨ Hoe ik me wil voelen

Kalm en blij. Ik vermoed dat maart een volle, hectische (maar wel leuke) maand wordt, dus in februari wil ik genieten van thuis zijn en hier leuke dingen doen.

⏩ Waar ik naar uitkijk

Om mijn zelfgemaakte mok op te halen en het eindresultaat te zien! Al weet ik niet of dat al in februari kan of pas begin maart.

Vond je het leuk om de journal met mij voor februari 2023 te zien? Klik dan op het hartje hieronder ♥. Laat me in de reacties weten waar je naar uitkijkt in februari, wat je doelen zijn of beantwoord een van de andere prompts!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

4 reacties

 1. Gefeliciteerd met je nieuwe klus! Tof dat je uit zoveel mensen bent gekozen. Hopelijk wordt februari inderdaad een wat rustigere maand voordat je verwachte maart-drukte begint.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *