Weekdagboekje 26 ☾ hele fijne week met maar liefst twee friend-dates

Waar ik vorige week weinig zin had om een weekdagboekje te schrijven, heb ik dat deze week absoluut wel. De moeheid heeft plaats gemaakt voor een hoop energie en ik had een hele fijne week – qua energielevels de fijnste sinds ik in april corona heb gehad. Ik werkte de hele week goed door zonder ook maar één keer iets uit te stellen, kwam veel buiten en genoot van het lekkere weer. En ik ging maar liefst op twee friend-dates met enge (grapje) onbekenden van het internet 😉

Qua werk was afgelopen week top, omdat ik leuke opdrachten had. Toevallig had ik twee opdrachten die te maken hadden met reizen. Ik schreef een artikel over verschillende wijken in New York en had een grotere schrijfopdracht met meerdere, lange teksten over vakantie in Duitsland. Ik beschreef de verschillende regio’s en onderzocht wat er in iedere regio te doen was. Je voelt het waarschijnlijk al aankomen, maar na het schrijven wilde ik het liefst direct op vakantie.

Verder stonden er nog wat van die help-ik-ben-volwassen-dingen op het menu: naar de supermarkt en de fruitwinkel, een nieuw internet abonnement afsluiten, je kent het wel. Gelukkig combineerden we het onaangename (een half uur wachten in de internetwinkel) met het aangename (een wandeling naar een uitzichtpunt).

Ik ben inmiddels al meerdere keren bij dit uitzichtpunt geweest, maar het blijft een mooie bestemming. Het uitzicht is niet het spectaculairste, maar zeker met de ondergaande zon de moeite waard. Toen we aankwamen was het al kwart over negen en dus besloten we relatief snel om weer om te draaien naar huis, omdat we allebei trek hadden en wilden avondeten. Maar met een wat betere planning is het park rondom het uitzichtpunt ook een fijne plek om te lezen of te picknicken.

Op vrijdagavond begon het weekend goed, want ik had een “date” via Bumble. Nou ja, date? Het was via Bumble BFF en dus was het gewoon vriendschappelijk, maar het had toch een soort dategehalte. In ieder geval, ik had dus met een meisje afgesproken. We deden een drankje, wandelden wat door het centrum en dat was gezellig.

En je gelooft het niet, maar op zaterdagochtend had ik nog een “date”. Dit keer niet via Bumble, maar via een Facebookgroep waar ik lid van ben en met iemand die slechts twee maanden in Pontevedra is. Niet ideaal, want het liefste ontmoet ik mensen die hier permanent of in ieder geval langer zijn, maar tegelijkertijd leuk om mensen te ontmoeten om de zomermaanden mee door te brengen. Ook deze date vond op het terras plaats, maar deze keer met een kop koffie en wederom met een wandeling. En wederom was het gezellig.

Eenmaal thuis schoot me opeens te binnen dat het nieuwe Imagine Dragons album op vrijdag was uitgekomen en dus luisterde ik alle liedjes. Want: nog maar acht dagen tot ik ze live zie – zoveel zin in! 

De rest van het weekend was lekker rustig. Naast nog wat van die help-ik-ben-volwassen-dingen, zoals het appartement schoonmaken, was er ook tijd om creatief bezig te zijn, te lezen, om Stranger Things te kijken (nog één aflevering te gaan, dus geen spoilers alsjeblieft) en lekker te koken.

Fijne zondagavond en nieuwe week alvast! 🌞

Overzichtje

Vond je het leuk om dit dagboekje te lezen? Klik dan op het hartje hieronder ♥️. Een reactie achterlaten is natuurlijk ook lief.

Links met een * zijn affiliate links. Voor jou kost het product via deze link niets extra en ik krijg een kleine commissie.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

6 reacties

  1. Begrijpelijk dat je zin krijgt om op vakantie te gaan als je zulke artikelen moet schrijven!
    Heel erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. 🙂

  2. Leuk dat je nieuwe mensen kon ontmoeten! Ik kan me voorstellen dat het best wel spannend is op het begin wanneer je elkaar nog nooit in het echt hebt gezien. En wat leuk dat je naar een concert van Imagine Dragons gaat, veel plezier alvast!

  3. Ik ken Bumble niet! Is het een soort datingapp maar dan voor vrienden? (ik zoek het eens op straks :p) Leuk alleszins dat het meegevallen is! Lijkt me wel spannend ook.

    • Bumble is een gewone datingapp, maar heeft een Bumble BFF functie waar je dus vrienden kunt ontmoeten. Je kunt de app alleen gebruiken voor de BFF functie, maar volgens mij ook voor allebei als je ook wilt daten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *