Journal met mij: reflecteren op juni + mijn doelen voor juli 2022 πŸš€

Ik vind het begin van een nieuwe maand altijd een fijn moment om te reflecteren op wat er gebeurd is en om vooruit te blikken op de nieuwe maand. In juni deed ik dat even niet – simpelweg omdat ik er voor het begin van de maand niet aan toe was gekomen – maar de plan met mij-serie is weer terug. Je leest hoe de maand juni was en wat ik uit juli wil halen: onder andere mijn favoriete herinneringen, verbeterpunten, doelen voor de maand en waar ik naar uitkijk.

🌟 De maand kort samengevat

Juni was een gekke maand en er gebeurde een hoop. Het was gezellig, omdat er bezoek uit Nederland kwam en ik tegelijkertijd anderhalve week vakantie had. Maar het was ook vermoeiend om twee weken lang (en zelfs daarvoor in mei al) nauwelijks tijd voor mezelf te hebben. Daar moest ik echt even van bij komen en pas de laatste dagen van juni voelde ik me weer echt energiek.

πŸ’• Mijn favoriete herinneringen

  • Een dag op de CΓ­es-eilanden
  • Een nieuw vegetarisch restaurant in Santiago uitproberen
  • Een avond met kaas en drankjes in La Quesera
  • Muziekjes luisteren op het Surfing the LΓ©rez festival

πŸ’« Waar ik trots op ben

Dat ik de eerste twee weken van mijn workout challenge van dertig dagen heb gedaan! Het is maar een kwartiertje of twintig minuten per dag, maar voor mij de ideale manier om weer te beginnen met sporten. Na de dertig dagen durf ik hopelijk langere en uitdagendere workouts aan.

πŸŒͺ Wat ik lastig vond

Zo weinig tijd voor mezelf hebben eind mei en begin juni. Voor een paar dagen is dat prima, maar meerdere weken achter elkaar is echt teveel. 

πŸš€ Wat ik anders wil doen in juli

Ik wil voldoende tijd voor mezelf inplannen, maar tegelijkertijd wel van zomerse gezelligheid genieten. Ik wil een fijn werkritme aanhouden en minder afgeleid zijn. (Dat ging de afgelopen week mega goed, dus nu is het een kwestie van volhouden.)

πŸ”₯ Mijn doelen

  • De dertig dagen van de workout challenge afronden (en daarna doorgaan)
  • Eindelijk mijn boek uitlezen (ook al vind ik het niet heel leuk)
  • Een fijn werkritme volhouden, zodat ik meer vrije tijd heb
  • Van de zomer en alle bijbehorende activiteiten genieten

✨ Hoe ik me wil voelen

Blij, productief en fit.

⏩ Waar ik naar uitkijk

Ik kijk het meeste uit naar het concert van Image Dragons waar ik volgende week heen ga. Naast dit specifieke evenement kijk ik uit naar lange zomeravonden en zomerse activiteiten in het algemeen, die er hopelijk genoeg zijn in juli.

Laat me in de reacties weten waar je naar uitkijkt in juli, wat je doelen zijn of beantwoord een van de andere prompts!

Vond je het leuk om mijn bullet journal setup voor juli 2022 te zien? Klik dan op het hartje hieronder β™₯.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

10 reacties

 1. Ik vind dit altijd zo leuk om te zien! Klinkt alsof je een leuke, maar drukke maand had. Ik hoop dat je in juli wat meer momentjes voor jezelf kunt inplannen. Ik geloof trouwens niet in dat je een boek moet uitlezen als je het niet leuk vindt. Er zijn zoveel boeken om te lezen, ik vind het altijd een beetje zonde als ik mezelf dan verplicht om een stom boek te lezen, haha. Veel geluk met je doelen voor deze maand! πŸ™‚

 2. Er zijn te veel echt leuke boeken om stug door te lezen in een boek wat je niet leuk vindt. Het wordt meestal niet ineens beter bij de laatste twee pagina’s.
  Een goed werktempo is inderdaad een uitdaging, maar levert je zoveel op! Ik hoop dat je het vasthoudt! Ik kijk wel ergens naar vooruit, maar of dat deze maand gaat lukken of volgende maand, dat moet ik nog even afwachten.

 3. Ik volg Laurine en Daenelia over het boek! Waarom wil je het precies uitlezen als je het niet zo leuk vindt? (ben wel nieuwsgierig nu :p)
  Benieuwd wat je van Imagine Dragons vind!
  Ik kijk vooral uit naar september, haha. Dan staat de nieuwe keuken er in en is 1 deel van de werken voorbij.
  Veel succes met de work outs! Ik zou misschien ook nog eens zoiets moeten doen.

  • Omdat ik al meer dan 100 pagina’s heb gelezen en nu gewoon benieuwd ben waar het verhaal naartoe gaat. Het verhaal leeft naar een bepaalde ervaring toe en die moet nog komen en ik kan het eigenlijk niet aan dat ik niet weet hoe dat gaat verlopen, haha. Wat me vooral tegenhoudt is dat het Engels in dit boek niet prettig leest (en daar heb ik normaal nooit problemen mee), waardoor ik minder goed in het verhaal kom. Ik antwoordde het ook al bij Laurine, maar ik ga het in juli nog proberen en als het boek dan nog steeds niet uit is en ik nog steeds weerstand voel, geef ik (tijdelijk) op. Succes met je keukenverbouwing!

 4. Zo leuk om een maandverslagje op deze manier te maken! Ik ben ook echt een sucker voor bullet journals en lijstjes bijhouden en dat soort dingen. Helaas alleen nu geen tijd ervoor. Komt nog wel ooit. Nu geniet ik vooral van jouw posts erover πŸ˜‰

 5. Ooooh bullet journallen, the good old times! (Voor mij dan). Ik heb dat in 2018 en 2019 me-ga veel gedaan, maar ik ben er op een gegeven moment mee gestopt. Stiekem gaat het door deze post wel weer een beetje kriebelen.. Ik voel een tripje naar de boekenwinkel aankomen om er eentje te kopen, ssst. Anyways: wat een leuk en handig overzichtje zo. Ook voor jezelf denk ik, om alles een beetje op een rijtje te zetten. Ik heb vandaag nog boeken in verschillende mini biebs in de stad achtergelaten die ik nog niet uit had. Ik realiseerde me dat ik zo ook niet meer ga/ging lezen, dus dacht ik: “Misschien is iemand anders er wel heel blij mee!”. Alvast heel veel plezier bij het concert en let me know als je DE manier hebt gevonden om de work outs vol te houden, haha πŸ˜‰ Liefs!

  • Leuk om die boeken in de minibiebs te zetten – waarschijnlijk zijn er andere mensen die ze wel heel leuk gaan vinden πŸ™‚ En ik houd je op de hoogte, mocht ik HET workout-geheim ontdekken, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *