Bullet journal setup en doelen voor mei 2022 + flip through april 🖌

De nieuwe maand staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om mijn bullet journal setup voor mei 2022 met jullie te delen. Je bladert door mijn bullet journal pagina’s van april en leest wat er van mijn doelen terecht is gekomen. Ook deel ik mijn doelen voor de nieuwe maand en kun je mijn bullet journal setup voor mei 2022 bekijken. Waar ik vorige maand niet helemaal tevreden was met het resultaat, ben ik dat deze keer wel!

Terugblik op april 2022

1️⃣ De maand in één woord

Het doel voor april was om me in balans te voelen, maar ik zou de maand eerder ‘wisselvallig’ willen noemen. Hoewel dat ook een vorm van balans is, was het niet helemaal wat ik in gedachten had. Niet alleen het weer wisselde van zon naar regen en weer terug naar zon, maar ook mijn gemoedstoestand ging van moe naar enthousiast en weer terug naar moe toen ik corona kreeg.

💕 Mijn favoriete herinnering(en)

💌 Drie dingen waar ik dankbaar voor ben

  • Dat ik maar enkele dagen ziek was door corona en me inmiddels weer stukken beter voel
  • De vrijheid die ik heb als freelancer om rustiger aan te doen als ik me niet goed voel en bijvoorbeeld alleen een paar uur te werken (in plaats van of ziek melden of vol werken)
  • De prachtige bloesems aan de bomen die van iedere wandeling een feestje maken

🌟 Mijn doelen voor 2022

  • Meer routine in mijn leven: de maand begon heel goed op dat vlak en ik pakte goede gewoontes zoals lezen en sporten op, maar toen gooide corona roet in het eten. Op de bank liggen en tv kijken is namelijk niet de routine die ik voor ogen heb. Routine terugvinden was een van de specifieke doelen voor april, maar dat is dus maar half gelukt.
  • Mijn Spaans verbeteren: ik oefende bijna elke dag met Duolingo en ging braaf naar mijn online lessen. Zelfs toen ik ziek was, vroeg ik de docent of ik mee mocht luisteren in plaats van actief mee te doen, dus ik heb geen les gemist.
  • Meer bewegen: dit is niet alleen een doel voor het jaar, maar weer beginnen met sporten was ook een specifiek doel voor april. Wederom lukte dat tot ik corona kreeg. Drie keer raden wat een van de doelen voor mei wordt? 😉
  • Mijn blog nóg leuker maken: er is een nieuwe achtergrond in lentethema en verder veranderde er weinig.
  • Freelance projecten: ik werkte voor de opdrachtgevers die ik al had en er gebeurde weinig spannends. Een specifiek doel voor de maand april was om mijn verhaal van de storyweaving workshop af te maken, maar daar ben ik nog niet aan toegekomen.
  • Kleine doelen: ik las een boek uit en ontdekte nieuwe plekken in Galicië. De andere drie kleine doelen bleven onaangeroerd.

💫 Waar ik trots op ben

Ik ben trots dat ik naar mijn lichaam luisterde toen ik corona had en uitrustte. Ik vind het namelijk lastig om toe te geven dat ik rust nodig heb. Het hielp natuurlijk wel dat ik letterlijk nergens heen kon en niets kon doen.

🌪 Wat ik lastig vond

Hetzelfde punt als hierboven: ziek op de bank liggen. Niet alleen omdat ik me niet goed voelde, maar ook omdat ik me bijzonder onproductief voelde.

Bullet journal flip through april 2022

Hieronder blader je door mijn bullet journal van april 2022. Voor wie mijn bullet journal setup voor april heeft gezien: ja, ik was ontevreden met de pagina’s en ja, ik heb ze opnieuw gemaakt door er een wit vel papier over te plakken. Het was wat extra werk, maar nu ben ik wel tevreden met het resultaat.

Vooruitblik & doelen voor mei 2022

🔥 Top drie doelen

  • (Opnieuw beginnen met) sporten nu ik me weer fit voel
  • Schrijven voor mijn plezier (fictie)
  • Een dag in een andere stad doorbrengen

🚀 Wat ik anders wil doen

Niet ziek worden, haha. Ik heb niet specifiek iets wat ik anders wil doen, want ik vond dat ik goed bezig was tot ik ziek werd en daar kon ik natuurlijk weinig aan doen.

✨ Hoe ik me wil voelen

Gezond (ook op het vlak voeding en beweging)

⏩ Waar ik naar uitkijk

Bezoek uit Nederland! Op de laatste dag van mei ontvang ik sowieso bezoek en het lijkt erop dat er ook eerder in de maand nog een bezoeker komt.

Bullet journal setup voor mei 2022

Hieronder blader je door mijn bullet journal setup van mei 2022. Ik werd geïnspireerd door de blauwe regen die overal in bloei staat, in combinatie met een ietwat onnozele vogel (want: in mei leggen alle vogels een ei). De paarse en groene kleuren van de kalenderpagina komen in de rest van de setup terug. Ook maakte ik een aantal kleine insteekhoesjes met naald en draad, waar ik op tekende met pennen en stiften. Leuk om in mijn journal te plakken om bijvoorbeeld notities of kaartjes te bewaren.

Wil je het professioneler aanpakken? Dan bestel je showtassen die je laat bedrukken met je eigen ontwerp. Je kunt deze gebruiken voor creatieve projecten, maar uiteraard ook op professioneel vlak. Bij Bellea kun je presentatiemiddelen, zoals standaard ringbanden en mappen, ook in kleinere oplages bestellen.

Vond je het leuk om mijn bullet journal setup voor mei 2022 te zien? Klik dan op het hartje hieronder ♥. Laat me in de reacties weten waar je naar uitkijkt in mei, hoe het met je doelen voor april is of antwoord op een van de andere prompts!

Dit artikel bevat een betaalde samenwerking. Wil je hier meer over weten? Check dan mijn disclaimer.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

8 reacties

 1. Ik vind het echt zo creatief hoe je dit doet!! Het ziet er echt leuk uit.

 2. Leuke nieuwe pagina’s! En ik vind dat je ondanks je ziekte er precies toch een hele fijne maand van hebt gemaakt!

 3. Het ziet er weer zo leuk uit. Jammer dat je ziek werd maar het lijkt erop dat het toch nog een soort van geslaagde maand was 🙂
  Ik vind je achtergrondje ook leuk trouwens! ^^

 4. Gelukkig viel het mee met ziek zijn! Maar het kan altijd gebeuren, en er is niks mis mee om dan gewoon even uit te zieken. Op de lange termijn de beste beslissing.
  Wat gezond eten betreft: mij helpt het om een of twee avonden een soort van terugkerend (gezond) thema te hebben. Wij eten bijvoorbeeld regelmatig een gevulde maaltijdsalade op zondag (lekker makkelijk) en lekkere soep met tosties op woensdagen. Dat zijn simpele maaltijden die ook nog eens makkelijk ‘gezond’ te maken zijn. Misschien kun je een versie bedenken die bij jullie past. Met wraps, salade, pokebowls: dan kom je al een heel eind.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *