Bullet journal setup en doelen voor februari 2022 + flip through januari 🖌

Januari zit er over een paar dagen op en dus is het tijd om terug te blikken op de maand, maar ook om vooruit te blikken op februari. In dit stukje kun je door mijn bullet journal bladeren – zowel door de gevulde pagina’s van januari als door mijn bullet journal setup voor februari 2022. Ik deel met je hoe ik aan mijn doelen voor 2022 heb gewerkt, wat mijn favoriete momenten waren en natuurlijk ook welke doelen in februari prioriteit hebben.

Terugblik op januari 2022

Voordat ik begin met plannen voor februari, wil ik graag terugblikken op januari. Op het moment van schrijven zit de maand er namelijk bijna op en zijn er nog maar een paar dagen over. De flip through foto’s van mijn bullet journal nam ik al iets eerder, dus de trackers en pagina’s zijn nog niet helemaal gevuld. 

  • 1️⃣ De maand in één woord
   In mijn bullet journal setup voor januari gaf ik aan dat ik me “gefocust” wilde voelen, maar dat is niet helemaal gelukt. Welk woord beter past? Misschien wel “knus”, want ik had vooral veel zin om met een deken op de bank te hangen deze maand.
  • 💌 Drie dingen waar ik dankbaar voor ben
   1) Het hebben van een nieuwe freelance klus!
   2) De vele zonnige dagen die januari te bieden had
   3) De groente en fruitwinkel waar ik altijd een grote tas vul voor maar een paar euro
  • 🌟 Mijn doelen voor 2022
   1) Meer routine in mijn leven: het is al iets beter dan in december, maar er is zeker nog ruimte voor verbetering 😉
   2) Mijn Spaans verbeteren: ik oefende dagelijks met Duolingo, sprak een aantal keren Spaans met mijn vriend tijdens de lunch om te oefenen en meldde me aan voor een taalcursus. Me aanmelden voor een taalcursus was een van mijn specifieke doelen voor januari en inmiddels heb ik de toets om mijn niveau te bepalen gedaan.
   3) Meer bewegen: ik begon met een 30 day yoga challenge en deed iedere week ook een intensievere krachttraining. Iedere week sporten was een van mijn specifieke doelen voor januari, dus dat is gelukt.
   4) Mijn blog nóg leuker maken: hierbij hoorde het doel om in januari wat dingen aan mijn blog aan te passen en dat is gelukt. Ik  begon weekdagboekjes te schrijven en voegde wat affiliate links in. Daarnaast is het met dit stukje officieel gelukt om twee stukjes per week te publiceren (hoera!).
   5) Freelance projecten: een van mijn doelen voor 2022 is om twee nieuwe opdrachtgevers te hebben en inmiddels heb ik er eentje! Daarnaast deed ik wat denkwerk voor de freelance website die ik voor mezelf wil maken, maar echt veel is er nog niet van gekomen.
  • 💫 Waar ik trots op ben
   Ik benoemde het eerder al, maar het hebben van een nieuwe freelance klus is zeker iets waar ik trots op ben. Net als op vaker Spaans spreken, want dat vind ik maar lastig.
  • 🌪 Wat ik lastig vond
   Goed plannen voor mijn werk. Halverwege de maand had ik het gevoel dat ik zeeën van tijd had om mijn teksten voor de deadlines te schrijven en in de laatste week van januari moest ik opeens nog heel veel woorden tikken.

Bullet journal flip through januari 2022

Hieronder blader je door mijn bullet journal van januari 2022!

Vooruitblik & doelen voor februari 2022

Bovenaan dit stukje kon je mijn maandelijkse kalenderpagina voor februari al zien. Dit keer met een kleine Cupido die een varkentje aan de haak probeert te slaan – een kleine knipoog naar Valentijnsdag, een feestdag waar ik verder niets mee heb. Je leest eerst mijn doelen voor februari en daaronder kun je door de pagina’s van mijn bullet journal bladeren: een kalender, mijn trackers voor de maand en een pagina voor mijn doelen.

  • 🔥 Top drie doelen
   1) Serieus aan de slag gaan met mijn freelance website
   2) Beginnen met een cursus Spaans
   3) Aan het einde van de maand een fijne ochtendroutine hebben waar ik me aan houd
  • 🚀 Wat ik anders wil doen
   Beter plannen qua werk, zodat ik wat vaker de deur uit kan voor een wandeling in de zon (mocht de zon zo lief zijn om tevoorschijn te komen). Zie je dat: twee dingen die ik anders wil doen in één.
  • ✨ Hoe ik me wil voelen
   We gaan het nog een keer proberen: gefocust
  • ⏩ Waar ik naar uitkijk
   Er staat nog weinig op de planning voor februari, wat ik helemaal niet erg vind. Ik kijk vooral uit naar meer zonnige dagen, meer wandelingen en meer creatieve tijd. 

Bullet journal setup februari 2022

Hieronder blader je door mijn bullet journal setup voor februari 2022!

Vond je het leuk om mijn bullet journal setup voor februari 2022 te zien? Klik dan op het hartje hieronder ♥️. Laat vooral ook in een reactie je antwoord op één van de prompts achter – ik vind het leuk om te lezen hoe je terugblikt op januari of waar je naar uitkijkt in februari!

Links met een * zijn affiliate links. Voor jou kost het product via deze link niets extra en ik krijg een kleine commissie. 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

14 reacties

 1. Oooo, zo mooi! En gefeliciteerd met je nieuwe klus 😀

 2. ‘Knus’ klinkt als een fijn woord om je maand te omschrijven. Veel succes met je doelen voor februari, meer routine is ook een doel van mij. Hopelijk lukt het dit keer ook echt!

 3. Wauw, heel erg leuk gedaan!

 4. Wat mooi gedaan in je bullet journal! En mooie doelen ook.

 5. Mooi dat je een nieuwe klus hebt! Goed gedaan 🙂 Ik heb ook echt last van uitstel-gedrag bij mijn eigen professionele website opzetten. Het is gewoon makkelijker om dat voor een ander te doen! Voor mezelf is het lastig om keuzes te maken, denk ik. Maar we doen ons best 🙂

 6. Zo leuk om te zien! En tof dat je een nieuwe klus hebt. Ik ben gestopt met mijn bullet journal maar als ik dit zie mis ik het soms wel hoor. Alleen het kwam me niet altijd meer even handig uit qua tijd en heb toch gekozen voor aan agenda waarin ik ruimte heb voor afspraken en planning zonder al te veel poespas.

 7. Heel leuk om te zien en leuk gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *