Maart vloog voorbij – zo snel zelfs dat ik mijn bullet journal setup voor april 2022 nog niet helemaal af heb. Wat ik wel af heb is de kalenderpagina en die deel ik dan ook graag met je in dit stukje. Nou ja, graag… Ik maakte een fout bij het tekenen van de vierkantjes en toen was er opeens een dag teveel in april. Ik deed mijn best om het te verbloemen (pun intended met het bloementhema), maar dat is niet helemaal gelukt. Toch laat ik je de pagina zien, want hé, ook perfectionisten hebben niet altijd de perfecte bullet journal setup  In dit stukje zie je mijn kalenderpagina voor april, lees je hoe het met mijn doelen voor 2022 gaat en welke doelen ik mezelf stel in april.

Terugblik op maart 2022

Vooruitblik & doelen voor april 2022

Bullet journal setup april 2022

Ik ben tot dusver alleen aan de kalenderpagina toegekomen, dus de rest van de pagina’s zie je pas in mijn volgende bullet journal update voorbij komen. Het thema voor de maand is een mix van Pasen en de lente geworden.

Vond je het leuk om mijn bullet journal setup voor april 2022 te zien? Klik dan op het hartje hieronder ♥️. Laat me in de reacties weten waar je naar uitkijkt in april, hoe het met je doelen voor maart is of antwoord op één van de andere prompts!