Bullet journal setup 2022 🖌 ideeën, jaarlijkse setup, kalender, doelen en meer

Hoewel het nog een aantal weken duurt voor 2022 begint, wil ik vandaag alvast mijn bullet journal setup voor 2022 met ideeën, een jaarlijkse setup, een kalender, een pagina voor doelen (en meer) met jullie delen. Ik begon er op tijd mee dit jaar, vooral geïnspireerd door een stapel met testprints waar mijn vriend mee thuis kwam. Ik knipte en plakte een aantal uren vrolijk door en zie daar: mijn bullet journal setup voor 2022 is af. Mocht je ook een bullet journal bijhouden, hoop ik dat je hier wat inspiratie uit kunt halen!

Jaarlijkse bullet journal setup 2022

Vaak begint een bullet journal setup voor het nieuwe jaar in een nieuwe bullet journal, maar in mijn geval is mijn ‘oude’ nog voor de helft leeg en dus ga ik daar gewoon in door. Ik begin mijn bullet journal setup voor 2022 – net als ieder jaar – met een cover pagina. Je zag de cover pagina hierboven al: vrolijk geknipt, geplakt en getekend. Mijn nieuwe gouden pen mocht ook meteen in actie komen, net als mijn donkergroene Edding 😉

Bullet journal maankalender voor 2022

De volgende pagina in mijn jaarlijkse setup bestaat uit een kalender met de fasen van de maan. Mijn bullet journal is een creatief dagboek en geen planner, vandaar dat ik geen ruimte nodig heb om alvast afspraken per maand in de kalender te zetten. Zo past mijn maankalender voor 2022 perfect op de pagina!

Een pagina voor mijn doelen voor 2022

De volgende pagina van mijn bullet journal setup voor 2022 is er eentje om mijn doelen voor het nieuwe jaar op te noteren. Zo zie je bijvoorbeeld tussen mijn doelen staan dat ik Spaanse lessen wil gaan volgen en dat ik iedere week een stukje op mijn blog wil publiceren. Ik gebruik deze pagina in mijn bullet journal vooral om wat algemene doelen of ideeën te noteren, die ik nog verder uit moet werken. Voor specifieke, kleinere doelen en dingen die ik graag wil doen in 2022 ga ik een aparte lijst maken.

Bullet journal boekenlijst voor 2022

Traditiegetrouw houd ik in mijn bullet journal bij welke boeken ik lees gedurende het jaar. Altijd leuk om zo aan het einde van het jaar terug te kunnen zien welke boeken ik heb gelezen, met het doel om er ongeveer eentje per maand te lezen. Dat moet haalbaar zijn, toch? In mijn lijstje van 2021 staan er inmiddels precies twaalf, waarvan ik de laatste bijna uit heb.

Een happy list voor 2022

De laatste pagina van mijn bullet journal setup voor 2022 is de happy list. Deze pagina ga ik gebruiken om blije momenten uit het jaar te noteren. Zo heb ik hopelijk aan het eind van 2022 een pagina gevuld met leuke herinneringen en mooie momenten, waar ik altijd nog eens op terug kan blikken.

Maandelijkse setups

Naast een jaarlijkse setup, maak ik ook voor iedere maand een bullet journal setup. Deze bestaat onder andere uit een kalender pagina (deze keer wel met ruimte om dingen te noteren), een habit & mood tracker en een lijstje met kleinere doelen voor de maand. Je ziet hier een voorbeeld van mijn maandelijkse setup. Je kunt de invulkalenders en trackers natuurlijk ook in je jaarlijkse setup verwerken in plaats van dit maandelijks te doen.

Vond je het leuk om mijn bullet journal setup voor 2022 te zien? Klik dan op het hartje hieronder ♥️. Laat vooral ook een reactie achter met daarin welke soorten pagina’s jouw bullet journal heeft – altijd leuk om te horen hoe anderen dit aanpakken en wie weet haal ik er nog goede ideeën uit!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

16 reacties

 1. Ziet er mooi uit! Het is inderdaad een kunstig art journal, waar je toevallig ook wat dingen in bijhoudt.
  Mijn BuJo is specifiek voor to-do/task lists, plannen en overzicht houden. Ik wil er nog wel eens een krabbeltje inzetten, maar in principe is het een werk-boek. Mijn planners daarentegen … die maak ik vrolijk en blij met de simpelste manier van versieren: stickers en washi tape. Kost me weinig tijd, geeft me een instant geluksgevoel en is een leuk boekje om door te bladeren. Tegelijk zal ik er ook niet om treuren als ik de bladen moet weggooien. Ik kan tenslotte niet alles bewaren.
  Ik werk nu in mij BuJo met een rolling task list. Ik weet niet of jij daatr iets aan hebt, want het is echt een productiviteits-tool. Ik schrijf de tasks voor de komende week op en plan deze niet meteen in op een vaste dag. Zo kan ik makkelijk schakelen tussen verschillende tasks en plan ik wat losser.

 2. Ooh zo tof om te zien! Ik had al een agenda gekocht maar heb me toevallig vandaag een nieuwe bullet journal gekocht. Ik mis het wel om ermee bezig te zijn dus ik ga binnenkort ook aan de slag 🙂
  Ik vind je coverpagina heel tof! Leuk ook om een plakje voor de maanfasen bij te houden. Daar wil ik me graag wat in verdiepen dus die komt er misschien ook in.

 3. Leuk dat je dit deelt. Ik wil misschien ook terug wat meer met journalen doen, maar moet nog eens kijken wat ik dan net zoek of wat ik ze voor mezelf wil uithalen.

  Waarom hou je eigenlijk een maankalender bij? Gebruik je dat specifiek voor iets? Ik ben geïntrigeerd 😁

  • Ik vind de maankalender gewoon leuk en ik kijk er af en toe op, maar het is niet alsof ik daar dagelijks op kijk om de stand van de maand te volgen. Vind het vooral een leuke manier om een kalender in mijn bullet journal te verwerken 🙂

 4. Oh wat leuk om te zien! Ik ben het bullet journalen dit jaar echt uit het oog verloren. Ook knap dat je er zo vroeg bij bent met je nieuwe set up, ik weet nog dat ik altijd in de eerste week van januari helemaal aan het stressen was om alles gedaan te krijgen. En dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn, haha.

  • Hahah, dat gebeurde mij ook vaak inderdaad! Ik kon niet goed inschatten of ik genoeg tijd in december zou hebben én wilde er een stukje over schrijven, vandaar dat ik er op tijd bij ben deze keer 😀

 5. Zo leuk om te zien! Hij is echt mooi geworden. Ik heb een aantal keer geprobeerd om een bullet journal bij te houden, maar het lukte me niet goed. Iedere pagina kostte me ook zoveel tijd! Nu ik die van jou zie begint het wel echt weer te kriebelen haha, ze zijn altijd zo leuk!

 6. Wat super leuk om dit te zien! Ik krijg enorme kriebels als ik dit zie en wil wellicht mijn bullet journal weer oppakken!

 7. Aaah zo leuk om te zien! Ik krijg helemaal zin om aan de slag te gaan.

 8. Leuk! Ik hou zo van bullet journals bijhouden maar heb er zelf helaas helemaal geen tijd meer voor. Dus voor nu is vooral het kijken in die van anderen leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *