Bullet journal setup + doelen voor januari 2022 ๐Ÿ–Œ

De dag waarop dit online komt (en waarop je dit misschien wel leest) is het tweede kerstdag en dus wens ik je bij deze een hele fijne feestdag! Lees je dit later? Dan hoop ik dat je een heerlijke kerst hebt gehad met lieve mensen en dat je lekker veel gegeten hebt. Tweede kerstdag betekent ook dat het nieuwe jaar er bizar snel aankomt en daarom deel ik vandaag mijn bullet journal setup voor januari 2022 met jullie. De stijl van mijn bullet journal is iets anders deze maand en ik ben er erg tevreden mee. Verder lees je in dit stukje ook over mijn doelen voor de eerste maand van het nieuwe jaar!

Laat ik eerlijk zijn: terwijl ik dit stukje tik is het amper halverwege december en dus is terugblikken op december nogal lastig. In mijn bullet journal setup voor december vertelde ik dat een van mijn doelen voor december was om een cursus storytelling te volgen, maar die ging helaas niet door in verband met de coronamaatregelen. De andere twee doelen – eten bij Mad Mad Vegan in Madrid (en de stad verkennen) en genieten van de gezellige decembermaand – zijn gelukkig wel gelukt. Voor zover ik halverwege december kan zeggen dan ๐Ÿ˜‰

De januari cover pagina van mijn bullet journal

Deze keer ziet mijn cover pagina met maandelijkse kalender er iets anders uit dan voorheen. Ik heb deze keer geen vierkante blokjes voor iedere dag getekend, maar ik werk met een ronde kalender. Ook hierop kan ik alle datums en weekdagen zien, maar dan in de vorm van een cirkel. Bij 1 januari heb ik een voorbeeldje gezet met “gelukkig nieuwjaar”. Voor iedere gebeurtenis die ik opschrijf, doe ik dat dus met een streepje vanaf de datum naar een vrije plek. Het is een eenvoudig idee, maar ik vind dat de pagina er zo rustig en toch mooi uitziet.

Bullet journal trackers voor januari 2022

Niet alleen mijn cover pagina ziet er deze maand anders uit, maar ook mijn pagina met trackers is veranderd. Ik heb de pagina iets uitgebreid en daarom neemt deze nu de volledige twee pagina’s in beslag in plaats van de helft. De pagina bestaat uit de volgende vier stukjes:

  • Gewoontes: ik houd van een aantal dingen bij wanneer ik ze doe, zoals sporten, lezen of aan mijn blog werken.
  • Gevoelens: op een schaal van 1 tot 5 beoordeel ik dagelijks mijn humeur, energie, concentratie en motivatie. Ieder heeft een eigen kleur en aan het eind van de maand zijn dat dus vier gekleurde grafiekjes.
  • Weer: ik houd bij hoe het weer iedere dag is, omdat ik soms het gevoel heb dat het weer mijn humeur beรฏnvloed, maar ook omdat ik dat leuk vind om terug te kunnen kijken.
  • Slaap: als laatste een tracker voor slaap, waarbij ik simpelweg de uren markeer die ik geslapen heb.

Duolingo tracker in mijn bullet journal

Op de volgende pagina heb ik nog รฉรฉn tracker, namelijk om mijn vooruitgang met Spaans in Duolingo bij te houden. Ik zal op 1 januari met zwart de streepjes voor de lessen en niveaus zetten waar ik op dat moment ben en dan houd ik met een andere kleur bij welke lessen ik in januari doe. Ik ga sowieso voorbij checkpoint 6 en dus ben ik al behoorlijk ver!

Vooruitblik & doelen voor januari

Dan is het nu tijd om vooruit te blikken op januari: mijn doelen voor de maand, verbeterpunten ten opzichte van december en waar ik naar uitkijk.

  • ๐Ÿ”ฅ Top doelen
   1) Wat dingen veranderen aan mijn blog (wat die dingen zijn zie je vanzelf in januari ;))
   2) Me aanmelden voor/beginnen met een cursus Spaans
   3) Iedere week sporten (en het liefste twee keer)
  • ๐Ÿš€ Wat ik anders wil doen
   In december was ik een aantal dagen in Madrid en bracht ik tijd door in Nederland met familie en vrienden. Met al dat gereis en de feestdagen ontbrak het naar mijn mening aan structuur. In januari wil ik graag een fijne routine voor de week vinden die voor mij goed werkt.
  • โœจ Hoe ik me wil voelen
   Gefocust
  • ๐ŸŽ“ Wat ik wil leren
   Ik wil beter leren hoe Pinterest werkt en wat ik daar voor mijn blog uit kan halen
  • โฉ Waar ik naar uitkijk
   Dit noemde ik eerder al: een fijne routine. Verder kijk ik er ook naar uit om nog naar de kerstmarkt in Vigo te gaan (ook al is het al kerst geweest) en om met mijn blogplannen voor 2022 aan de slag te gaan.

Vond je het leuk om mijn bullet journal setup voor januari 2022 te zien? Klik dan op het hartje hieronder โ™ฅ๏ธ. Laat vooral ook in een reactie je antwoord op รฉรฉn van de prompts achter – ik vind het leuk om te lezen wat je doelen zijn of waar je naar uitkijkt in januari!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

15 reacties

 1. Zo leuk om te zien! De ronde kalender is echt mooi ook ๐Ÿ™‚ Hele fijne tweede kerstdag nog!

 2. Zo’n ronde kalender vind ik er heel leuk uitzien, maar lijkt me ook wel moeilijk om te maken. Ik wil in het nieuwe jaar ook meer routine in mijn dagelijkse leven. Veel succes bij het oefenen van je Spaans!

 3. Heel fijne set-up. Jij trackt best veel. Succes met je doelen!

 4. Mooi! En overzichtelijk. Doorzetten met je Spaans! Het helpt als je veel oefent, dus misschien combineren met de sportschool en daar dan ook met anderen in het Spaans praten. Dat houdt het levendig.

 5. Oeee, dat ziet er weer tof uit! Ik heb gisteren even wat jaaroverzicht-bijhoud-pagina’s klaar gemaakt in mijn bujo. Denk niet dat ik er verder veel tijd voor heb, haha.

 6. Dat ziet er erg mooi uit! Ik kan me voorstellen dat je het fijn vindt om weer wat routine in je dagen aan te brengen.

 7. Ik doe hier ook weer inspiratie op! Zo leuk ook om je vooruitgang van Duolingo bij te houden. Ik wil het in januari ook weer oppakken, misschien tof om daar ook een tracker voor te maken ๐Ÿ™‚
  Die ronde kalender vind ik er heel leuk uit zien!
  Ben ook benieuwd naar de blogveranderingen ๐Ÿ˜€

  • Grappig genoeg was ik dus niet zo blij met die pagina en heb ik daar – ongeveer op hetzelfde moment dat je die reactie typte gisteren – iets overheen geplakt. Misschien dat ik wel een nieuwe maak, want het idee was leuk, haha.

 8. Pingback:Wat me bezighoudt – GoAnnelies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *