Weekdagboekje 31 ☾ zomeravonden, strand en bosbranden

Ik heb het gevoel dat ik wat in herhaling val, maar het was wederom een warme week. Kan er (helaas) ook niets aan doen en ik beloof er deze week niet over te klagen ;). Het was een fijne week met lange zomeravonden in de buitenlucht en ik bracht het weekend door aan de kust. Je kunt dus uitkijken naar veel foto’s met water, maar helaas ook een aantal van de bosbranden hier in de omgeving. Het heeft al weken niet geregend en als het weerbericht niet liegt, gaat daar deze week eindelijk verandering in komen. Ik moet zeggen, ik heb zelden zo uitgekeken naar regen. Lees verder »

Weekdagboekje 30 ☾ veel lezen en een avondje openluchtbioscoop

Mag ik alweer klagen over de hitte of is het te kort geleden dat ik dat deed? Laat ik het positief bekijken: 36 graden zijn een goede reden om me binnen te verstoppen met de rolgordijnen dicht en dit weekdagboekje in het halfdonker te typen. Dus dat is precies wat ik op deze hete zondagmiddag doe voor ik mijn dagelijkse waterijsje mag. Ik las vooral veel deze week (wat helaas weinig spannend beeldmateriaal oplevert) en bezocht de openluchtbioscoop op vrijdagavond. Lees verder »

Weekdagboekje 29 ☾ zomeravonden en internationaal jazz & blues festival

De ene week maak ik meer foto’s dan de andere, maar deze week was uitzonderlijk: ik maakte geen enkele foto om voor dit stukje te gebruiken. Gelukkig schreef ik mijn weekdagboekje vorige week op zaterdag en maakte ik tijdens een lange wandeling op zondag een hoop foto’s, dus daar zal je het mee moeten doen deze keer. Geen foto’s betekent overigens niet dat ik niets meemaakte of dat mijn week niet leuk was. Sterker nog: het was een fijne week gevuld met gezellige zomeravonden. Lees verder »

Weekdagboekje 28 ☾ minivakantie met Imagine Dragons, kunst en 42 graden

Hoewel het pas zaterdagmiddag is en de week dus eigenlijk nog niet voorbij is, wil ik toch alvast mijn weekdagboekje met je delen. Er stond deze week iets leuks op de planning: een minivakantie van maar liefst anderhalve dag in Santiago de Compostella. De reden daarvoor? Het Imagine Dragons concert waar ik enkele maanden geleden kaartjes voor bemachtigde en waar ik dus ook al enkele maanden naar uitkeek. We sliepen een nachtje in de stad, keken kunst en konden de hitte niet helemaal aan. Lees verder over mijn minivakantie en uiteraard ook over de rest van mijn week! Lees verder »

Weekdagboekje 27 ☾ hittegolf en per ongeluk een internationale picknick organiseren

*Veegt zweet van voorhoofd en neemt nog een paar slokken water* 🥵 De afgelopen week tikte de thermometer dagelijks de dertig graden aan en de meeste dagen waren het er zelfs nog een paar meer. Tussen negen uur ’s avonds en negen uur ’s ochtends is het fijn buiten, maar op ieder ander tijdstip verstopte ik me het liefste binnen met de rolgordijnen dicht in de hoop dat de hitte buiten bleef. Behalve op zaterdag, want toen organiseerde ik per ongeluk een picknick ’s middags en daarvoor moet je nou eenmaal naar buiten. Lees verder »

Weekdagboekje 26 ☾ hele fijne week met maar liefst twee friend-dates

Waar ik vorige week weinig zin had om een weekdagboekje te schrijven, heb ik dat deze week absoluut wel. De moeheid heeft plaats gemaakt voor een hoop energie en ik had een hele fijne week – qua energielevels de fijnste sinds ik in april corona heb gehad. Ik werkte de hele week goed door zonder ook maar één keer iets uit te stellen, kwam veel buiten en genoot van het lekkere weer. En ik ging maar liefst op twee friend-dates met enge (grapje) onbekenden van het internet 😉 Lees verder »