Weekdagboekje 26 ☾ hele fijne week met maar liefst twee friend-dates

Waar ik vorige week weinig zin had om een weekdagboekje te schrijven, heb ik dat deze week absoluut wel. De moeheid heeft plaats gemaakt voor een hoop energie en ik had een hele fijne week – qua energielevels de fijnste sinds ik in april corona heb gehad. Ik werkte de hele week goed door zonder ook maar één keer iets uit te stellen, kwam veel buiten en genoot van het lekkere weer. En ik ging maar liefst op twee friend-dates met enge (grapje) onbekenden van het internet 😉 Lees verder »

Weekdagboekje 25 ☾ Surfing the Lérez festival

Heel eerlijk? Ik heb deze week niet zo’n zin om een stukje te typen. Dat komt vooral doordat ik de hele week moe was. En ik niet zo’n zin heb om mijn hele weekdagboekje te besteden aan klagen over moe zijn. Ik heb toch besloten om dit stukje te typen – al is het met een klein beetje tegenzin – want: 1) moeë en bleh weken horen er ook bij en ik wil niet doen alsof die er niet zijn, en 2) naast alle moeheid ging ik wel naar een festival op zaterdag en dat was leuk. Lees verder »

10x wat te doen op de Cíes-eilanden (Islas Cíes) – het mooiste strand van de wereld 🌊

Als je aan het mooiste strand ter wereld denkt, schieten er waarschijnlijk allerlei beelden van verre, tropische oorden door je hoofd. Echter, het mooiste strand van de wereld is dichter bij huis dan je denkt. Als je The Guardian mag geloven, hebben de Cíes-eilanden in Galicië (Noord-Spanje) het allermooiste strand ter wereld. Dat is een gelukje voor mij, want ik blijk dus heel dicht bij het mooiste strand ter wereld te wonen. En dus ging ik op onderzoek uit, oftewel: ik bezocht de Cíes-eilanden. Dat viel zeker niet tegen en daarom zet ik 10x wat te doen op de Cíes-eilanden (Islas Cíes) voor je op een rijtje. Lees verder »

Weekdagboekje 24 ☾ weer aan het werk, rustig aan en Pontebirra

Ik hoop dat je niet te erg aan de afgelopen weken – gevuld met avonturen, nieuwe plekken en bezoekers – gewend bent geraakt, want ik heb voor de verandering weer eens een minder spannende week. Een week van terug aan het werk, van zonnestralen en van lekker rustig aan doen. Hoewel ik dus minder spannende verhalen te vertellen heb dan de afgelopen vier weken, hoop ik toch dat je gezellig meeleest. Lees verder »

Weekdagboekje 23 ☾ vakantieweek en het mooiste eiland waar ik ooit geweest ben

Mijn vakantie zit er (bijna) weer op en daarom heb ik deze week een ‘dik’ weekdagboekje met veel foto’s. Ik bezocht het mooiste eiland waar ik ooit geweest ben, ging een dag naar de stad Vigo en kwam voor de derde keer in drie maanden in het vissersdorp Combarro. Dat klinkt allemaal heel leuk (en dat was het ook), maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik slecht sliep deze week, tijd voor mezelf miste en blij ben dat er de komende tijd weinig gepland staat. Lees verder »

Weekdagboekje 22 ☾ meer bezoek uit Nederland, vakantie en veel eten

Eigenlijk is de week nog niet voorbij terwijl ik dit typ, het is namelijk zaterdag vandaag. Ik heb vakantie en toevallig even tijd om een stukje te tikken, dus je zult het deze keer met zes dagen in plaats van zeven moeten doen. Het grote voordeel: volgende week heeft mijn weekdagboekje acht dagen, met daarin nog een tweede week vakantie vol avonturen. Ik heb al een aantal dagen heerlijk vakantie en ben vooral veel aan het eten. Lees verder voor de eerste vakantie-avonturen van het jaar 🙂 Lees verder »