over

hallo daar! 👋 ik ben linda,

een 26-jarige rasechte bankaardappel. Ik woon in Spanje, waar ik midden in de pandemie in 2020 heen verhuisde. Op mijn blog deel ik mijn avonturen en hoe ik mijn weg in Galicië probeer te vinden.

Het was kerst 2017 toen ik mijn master in communicatie behaalde. Wat ik daarna wilde doen? Ik had geen idee. De daaropvolgende jaren waren een zoektocht naar waar ik echt blij van word. Ik liep stage op de communicatieafdeling van een museum, verhuisde voor een jaar naar Oostenrijk om vrijwilligerswerk via het Europese Solidariteitskorps te doen en werkte als communicatieadviseur in een universitair medisch centrum. Eind 2020 deed ik iets heel engs: ik verhuisde naar Galicië, zonder baan en zonder duidelijk plan.

Het bleek precies te zijn wat ik nodig had om iets te doen waar ik al jaren stiekem van droomde: voor mezelf beginnen. Als freelance content creator help ik bedrijven om hun online zichtbaarheid te vergroten met content die hun doelgroep aanspreekt. Ik schrijf allerlei teksten met een sterke focus op het omzetten van complexe informatie in prettig leesbare teksten. Ook maak ik andere digitale content in het Nederlands en Engels en doe ik grafische vormgeving.

leer me beter kennen

Ik woonde in Nederland (1995-2020, met onderbrekingen), Engeland (2015-2016), Oostenrijk (2018-2019), Spanje (2020-now).

In mijn vrije tijd maak ik lange wandelingen in de natuur, doe ik creatieve dingen en lees ik boeken.

Ik spreek Nederlands, Engels, Duits en een beetje Spaans.

Ik houd van Pringles, journaling, fotografie en schattige dierenvideo’s.

Ik droom van een schattig huisje in de natuur met mijn eigen kleine moestuin.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.