over

hallo daar! 👋 ik ben linda,

27 jaar oud, freelance tekstschrijver en ik woon sinds eind 2020 in het mooie Galicië. Op mijn blog lees je over mijn leven en avonturen hier in Spanje.

over mij

Het was kerst 2017 toen ik mijn master in communicatie behaalde. Na jaren school en studeren in Groningen (en Engeland) was ik eindelijk klaar met mijn studie. Wat ik na dat voor me uitgestippelde deel van mijn leven wilde doen? Ik had geen idee. De daaropvolgende jaren waren een zoektocht naar waar ik echt blij van word. Ik liep stage op een communicatieafdeling in een museum, verhuisde voor een jaar naar Oostenrijk om vrijwilligerswerk via het Europese Solidariteitskorps te doen en werkte als communicatieadviseur in een universitair medisch centrum. Eind 2020 – midden in de pandemie – deed ik iets heel engs: ik verhuisde naar Galicië, zonder baan en zonder duidelijk plan.

Het bleek precies te zijn wat ik nodig had om iets te doen waar ik al jaren stiekem van droomde: als freelance tekstschrijver aan de slag gaan. In plaats van een standaard 9-tot-5-baan had ik opeens veel vrijheid om mijn tijd zelf in te delen, uiteraard met alle bijbehorende valkuilen.

over mijn blog

Na mijn verhuizing naar Spanje pakte ik mijn allergrootste hobby weer op: het bloggen. Mijn eerste blog startte ik meer dan tien jaar geleden en met Blog by Linda ben ik serieus aan de slag sinds augustus 2021. Toen besloot ik om in het Nederlands te bloggen (ik schreef eerder in het Engels) en sindsdien heb ik mijn plezier in het bloggen helemaal teruggevonden. Je kunt in het archief nog een aantal stukjes van ‘vroeger’ vinden – die ik vertaald heb – onder andere over mijn vrijwilligerswerk in Oostenrijk en studie in Engeland.

Hier op mijn blog schrijf ik over een rustig leven vol creativiteit en kleine avonturenIk deel wekelijks dagboekjes over mijn leven in Spanje en schrijf over creatieve projecten en andere onderwerpen die ik interessant vind. Kom je hier graag? Je laat je waardering blijken door een reactie achter te laten of door op het hartje onder een stukje te klikken ♥

leer me beter kennen

Ik woonde in Nederland, Engeland (2015 – 2016), Oostenrijk (2018 – 2019) en Spanje (sinds eind 2020).

In mijn vrije tijd maak ik lange wandelingen in de natuur, doe ik creatieve dingen, blog ik, speel ik spelletjes en lees ik boeken.

Ik spreek Nederlands, Engels, Duits en een beetje Spaans (wordt aan gewerkt).

Ik houd van Pringles, bullet journaling, fotografie en schattige dierenvideo’s.

Ik droom van een schattig huisje in de natuur met mijn eigen kleine moestuin.

Reacties zijn gesloten.