Weekdagboekje 2 ☾ een heerlijk weekend en… ik ben een biggetje?

Na een tijd lang maandelijks dagboekjes op mijn blog te hebben gedeeld, besloot ik vorige week om over te stappen op weekdagboekjes. Vandaag is het tijd voor nummer twee! De eerste dagen van de week had ik een dipje wat energie betreft en kostte het behoorlijk wat moeite om mijn werk af te krijgen, maar gelukkig voelde ik me richting het eind van de week een stuk beter. Ik bakte een bananenbrood, ging op date met mezelf en… in Spanje ben ik een biggetje?  Lees verder »

Weekdagboekje 1 ☾ kerstgekte in Vigo en 12 druiven (vr)eten

Sinds ik in augustus weer begonnen ben met bloggen, heb ik iedere maand een dagboekje geplaatst, omdat ik de old school dagboekjes miste die ik jaren geleden op mijn blog schreef. Het enige probleem: iedere maand merkte ik dat ik véél teveel foto’s had en de dagboekjes erg lang werden. Vandaar dat ik in 2022 iedere week een dagboekje ga (proberen te) schrijven. Natuurlijk slaat de twijfel dan meteen toe, want is mijn leven daar wel interessant genoeg voor? Die gedachte negeer ik maar gewoon even – vandaar dat je nu weekdagboekje 1 leest. De eerste editie heeft drie bonusdagen, zodat ik nog over oud en nieuw kan babbelen. Lees verder »

Dagboekje december 2021 ☾ reisje naar Madrid en eindelijk weer in Nederland

Ik miste de old school dagboekjes die ik schreef toen ik ergens tussen de 18 en 20 was en daarom is de categorie terug op mijn blog. Inmiddels schrijf ik alweer een halfjaar maandelijks een dagboekje op mijn blog en daarmee is dit nummer zes! December was (of is, want dit komt op de één na laatste decemberdag online) een drukke maand en ik was veel onderweg. Ik begon de maand met een paar dagen in Madrid en vlak daarna vertrok ik naar Nederland voor twee en een halve week. Inmiddels ben ik net weer in Spanje en keert de rust begin 2022 hopelijk weer terug. Ik waarschuw je maar vast: er komen heel veel (leuke) foto’s aan! Lees verder »

Dagboekje november 2021 ☾ véél herfstfoto’s & véél spontane beslissingen

Ik miste de old school dagboekjes die ik schreef toen ik ergens tussen de 18 en 20 was en daarom is de categorie terug op mijn blog. Inmiddels is dit alweer het vijfde dagboekje en ik denk dat het doel (mijn plezier in bloggen terugvinden) zeker geslaagd is. November was een rustige maand met veel lekker weer. Op de laatste anderhalve week na was het nog bijna twintig graden buiten, scheen het zonnetje en maakte ik veel lange herfstwandelingen. Daar ga je in dit dagboekje veel foto’s van terugzien, net als van een avond in Santiago de Compostella en een churros-date. Ik heb het gevoel dat vrijwel alle beslissingen van de maand spontaan waren, dus houd je vast 😉 Lees verder »

Dagboekje oktober 2021 ☾ verhuizen naar de stad, (veel) kaas eten en naar de kust

Ik miste de old school dagboekjes die ik schreef toen ik ergens tussen de 18 en 20 was en daarom is de categorie terug op mijn blog. Na een dagboekje van juli, augustus en september is het vandaag tijd voor het vierde dagboekje in de serie: oktober. De maand begon met een spannende gebeurtenis, namelijk het verhuizen naar een nieuwe stad. Eigenlijk stond de hele maand oktober in het teken van deze verhuizing: schoonmaken, spullen uitpakken, allemaal dingen kopen die we nog niet hadden voor het appartement, de stad een beetje leren kennen… Ik heb naar mijn smaak te veel tijd in winkels doorgebracht in oktober, maar kon gelukkig ook genieten van de herfst en andere leuke activiteiten. Lees verder »

Dagboekje september 2021 ☾ appartementenjacht, dorpsfeest & (veel) air hockey

Ik miste de old school dagboekjes die ik schreef toen ik ergens tussen de 18 en 20 was en daarom is de categorie terug op mijn blog. Na een dagboekje van juli en eentje van augustus, is het vandaag tijd voor het derde dagboekje in de serie: september. Terugkijkend op de maand is er een hele hoop gebeurd, terwijl ik het eigenlijk als een fijne en rustige maand ervaren heb. Mijn vriend en ik waren op appartementenjacht en je leest in dit stukje of dat wel of niet gelukt is. Verder was september een maand van lange wandelingen, de verjaardag van mijn vriend en van een heus Spaans dorpsfeest. Nooit gedacht dat ik dat mee zou maken en het ook nog eens leuk zou vinden.

Lees verder »