Bullet journal setup en doelen voor maart 2022 + flip through februari 🖌

Na dit weekend zit februari er alweer op en daarom blik ik vandaag terug op de maand. Hoe staat het ervoor met mijn gestelde doelen? En wat waren de hoogtepunten van februari? In dit stukje blik ik ook vooruit en deel ik mijn doelen voor maart met jullie. Daarnaast kun je door mijn bullet journal bladeren: door de gevulde pagina’s van februari en door mijn bullet journal setup voor maart. Je ziet mijn spreads, leest hoe het met mijn doelen voor 2022 gaat en waar ik naar uitkijk in maart.

Terugblik op februari 2022

Terwijl ik dit typ is er nog een kleine week over van de maand februari. En dat is best veel voor de kortste maand van het jaar. Toch blik ik alvast terug op de maand en mijn gestelde doelen. Mocht er in dat laatste weekje nog iets spannends gebeuren, komt dat gewoon in mijn favorieten van maart terecht 😉

  • 1️⃣ De maand in één woord
   In mijn bullet journal setup voor februari gaf ik (voor de tweede maand op rij) aan dat ik me “gefocust” wilde voelen. Waar dat in januari niet echt gelukt was, is dat in februari zeker wel gelukt! De maand in één woord was “productief” en ik kreeg veel werk gedaan. Misschien wel iets té veel werk, maar daarover meer in de vooruitblik op maart.
  • 💕 Mijn favoriete herinnering(en)
   1) Een lange strandwandeling maken tijdens een weekend aan de kust
   2) Een hond met een bril op spotten terwijl ik een ijsje eet in de buitenlucht
   3) De stad tot leven zien komen op een zonnige dag terwijl straatmuzikanten liedjes zingen
  • 💌 Drie dingen waar ik dankbaar voor ben
   1) Mijn Spaanse taalcursus is begonnen en ik leer dus (hopelijk) veel
   2) Ik kreeg mijn derde vaccinatie en de dag dat ik er ziek van was viel gelukkig op een zondag
   3) Heel vaak in een uitzonderlijk goed humeur zijn zonder reden
  • 🌟 Mijn doelen voor 2022
   1) Meer routine in mijn leven: de vooruitgang is dat er een vast moment is voor de meeste activiteiten die ik moet/wil doen, maar het probleem is dat ik me er nog niet altijd even goed aan houd. Precies hetzelfde geldt voor mijn specifieke doel voor februari, namelijk om een fijne ochtendroutine te hebben en me hier daadwerkelijk aan te houden. Aan dat tweede gedeelte moet nog wat gewerkt worden.
   2) Mijn Spaans verbeteren: ik oefende dagelijks met Duolingo, sprak een aantal keren Spaans met mijn vriend tijdens de lunch om te oefenen en begon met een cursus Spaans op B1-niveau. Dat laatste was een specifiek doel voor februari en is dus helemaal gelukt. Ik maak keurig huiswerk twee keer per week en probeer veel te spreken in de lessen.
   3) Meer bewegen: ik ging verder met de 30 day yoga challenge en ben inmiddels al heel ver. Ergens begin maart is de challenge klaar, maar dat betekent niet dat ik wil stoppen met yoga. Krachttraining schoot er wat bij in, omdat ik dat minder leuk vind. Na de yoga challenge ga ik op zoek naar yoga met meer krachtoefeningen, om zo de twee te combineren en het leuker te maken.
   4) Mijn blog nóg leuker maken: op dit vlak waren er weinig nieuwe ontwikkelingen in februari. Ik veranderde weinig hier op mijn blog, maar schreef wel twee stukjes per week zoals de bedoeling is.
   5) Freelance projecten: mijn specifieke doel op dit gebied was om serieus aan de slag te gaan met mijn freelance website. Ik geef maar direct toe dat dit niet gelukt is en ik slechts één middag aan de website heb gewerkt. Ik had vooral veel werk voor bestaande opdrachtgevers en hoewel het iets teveel was, zie ik het ook als een luxeprobleem.
   6) Kleine doelen: ik las geen tweede boek uit (ik begon er amper aan), de teller staat nog steeds op één keer geld doneren en ik ontdekte geen nieuwe plekken, maar ging wel een weekendje naar een bekende plek aan de kust. Het appartement is niet knusser geworden en ik deed nog geen project met de camera van mijn opa.
  • 💫 Waar ik trots op ben
   Ik ben trots op de hoeveelheid werk die ik in februari gedaan kreeg en het leren van nieuwe dingen in mijn Spaans cursus. Al na een aantal lessen merk ik dat ik bepaalde grammatica die ik in les één niet kende nu vrij goed begrijp.
  • 🌪 Wat ik lastig vond
   Balans was ver te zoeken in februari en dat was ook direct wat ik lastig vond. Ik had iets teveel freelance klussen en kwam daardoor niet aan andere dingen toe die ik wel had willen doen. Maart wordt dan ook een maand van meer balans.

Bullet journal flip through februari 2022

Gebruik de pijltjes hieronder om door mijn bullet journal van februari 2022 te bladeren!

0069_01
0069_02
0069_03
0069_04
0069_05
0069_06

Vooruitblik & doelen voor maart 2022

Je zag bovenaan dit stukje mijn maandelijkse kalenderpagina voor maart al voorbij komen. Mijn verjaardag is in maart, vandaar dat je een haai met ballonnen voorbij ziet zwemmen. Je leest hieronder eerst mijn doelen voor maart en daaronder kun je door de pagina’s van mijn bullet journal bladeren: een kalender, mijn trackers voor maart en een overzicht van mijn doelen.

  • 🔥 Top drie doelen
   1) Een cursus storytelling doen (dit doel had ik in december al, maar toen ging het niet door)
   2) Meer sociale momenten inplannen
   3) (Bijna) iedere dag een stukje lezen
  • 🚀 Wat ik anders wil doen
   Meer balans tussen werk, studeren voor Spaans en leuke dingen doen. In februari was dit niet helemaal in balans en in maart zie ik dat graag anders.
  • ✨ Hoe ik me wil voelen
   Dit komt vast niet als een verrassing: in balans
  • ⏩ Waar ik naar uitkijk
   Veel dingen! Ik ben jarig in maart, ga voor twee weken naar Nederland en heb al een aantal leuke dingen gepland in die twee weken, zoals naar een concert gaan en een cursus storytelling volgen in België.

Bullet journal setup maart 2022

Gebruik de pijltjes hieronder om door mijn bullet journal setup voor maart 2022 te bladeren!

0069_07
0069_08
0069_09

Vond je het leuk om mijn bullet journal setup voor maart 2022 te zien? Klik dan op het hartje hieronder ♥️. Laat me in de reacties weten waar je naar uitkijkt in maart, hoe het met je doelen voor februari gaat of een antwoord op één van de andere prompts!

4
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

10 reacties

 1. Haha die haai, geweldig 😀
  Dat doel van die ochtendroutine hé, ik heb mezelf dat ook al eindeloos vaak voorgenomen maar dat lukt me niet. Ik heb me er maar bij neergelegd dat ik niet per se een routine hoef te hebben en dat het helemaal goed is als ik het een week wel doe en dan weer niet. Het voelt gelijk al meer als een routine nu ik het losgelaten heb :’)

  • Ik had een hele poos lang een fijne ochtendroutine, dus ik weet dat het kan, maar die is de laatste tijd verdwenen. Ik denk ook niet dat iedereen dat fijn vindt om te hebben en ik kan met zeker voorstellen dat het met een kind niet meer echt haalbaar is, haha.

 2. Zo’n leuke pagina met die haai en dat feesthoedje, haha. Een ochtendroutine is voor mij ook een dingetje, hopelijk komt dat ooit nog goed. Tof dat je zoveel leuke dingen op de planning hebt staan voor volgende maand! Ik ga in maart juist weer even naar Spanje en daar kijk ik ook heel erg naar uit. 🙂

 3. Oeeh leuk dat je naar België komt voor de storytellingcursus! Waar ga je die volgen? Veel plezier alvast! Leuke pagina’s had je gemaakt voor februari zeg! Ook grote fan van de haai voor maart 😉 Liefs!

 4. Leuk om te lezen dat je doorgaat met yoga na de challenge. Balans is een mooi doel. Blijft altijd lastig.
  Je journal ziet er altijd zo mooi uit!

 5. Alweer heel inspirerend en mooie pagina’s. Succes met die doelen in maart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.