Bullet journal setup en doelen voor april 2022 + flip through maart 🖌

Maart vloog voorbij – zo snel zelfs dat ik mijn bullet journal setup voor april 2022 nog niet helemaal af heb. Wat ik wel af heb is de kalenderpagina en die deel ik dan ook graag met je in dit stukje. Nou ja, graag… Ik maakte een fout bij het tekenen van de vierkantjes en toen was er opeens een dag teveel in april. Ik deed mijn best om het te verbloemen (pun intended met het bloementhema), maar dat is niet helemaal gelukt. Toch laat ik je de pagina zien, want hé, ook perfectionisten hebben niet altijd de perfecte bullet journal setup 😉 In dit stukje zie je mijn kalenderpagina voor april, lees je hoe het met mijn doelen voor 2022 gaat en welke doelen ik mezelf stel in april.

Terugblik op maart 2022

  • 1️⃣ De maand in één woord
   In mijn bullet journal setup voor maart gaf ik aan dat ik me “in balans” wilde voelen en dat is niet helemaal gelukt. Ik denk dat “druk-maar-leuk” beter past, een omschrijving die ik ook in een van mijn weekdagboekjes gebruikte. Ik deed veel leuke dingen, maar raakte daardoor wel in de stress met werk en ik had voor mijn gevoel bijna geen alleen-tijd.
  • 💌 Drie dingen waar ik dankbaar voor ben
   1) Dat reizen weer zonder al te veel restricties mag en dat de wereld langzaam weer open gaat
   2) De ruime keuze aan vegetarische producten in Nederland en dat ik in een vegetarisch restaurant at met mijn ouders
   3) De steeds langer wordende lentedagen
  • 🌟 Mijn doelen voor 2022
   1) Meer routine in mijn leven: omdat ik twee en een halve week van huis was in maart, ontbrak het vooral aan routine. Mijn dagritme was anders, ik deed andere dingen en voelde me minder in balans. Weinig vooruitgang op dit vlak dus in maart. Sterker nog: achteruitgang.
   2) Mijn Spaans verbeteren: ik oefende bijna dagelijks met Duolingo (maar vergat het op reisdagen) en ging naar mijn online Spaanse lessen (maar miste ook twee lessen, wederom door het reizen). Wel heb ik het gevoel dat ik veel leer in de cursus en ik heb al twee keer een tien op mijn huiswerk gekregen #nerd.
   3) Meer bewegen: juist, haha. Dat is eigenlijk alles wat ik erover kan zeggen, want ik heb vrijwel geen yoga gedaan en volgens mij helemaal niet gesport. En dat merk ik in mijn lichaam – zeker een aandachtspunt voor april.
   4) Mijn blog nóg leuker maken: mijn weekdagboekjes kwamen braaf iedere week online, maar twee keer lukte het me niet om op vrijdag ook een stukje te publiceren. Ik baalde ervan, maar zette liever niets online dan iets wat afgeraffeld is.
   5) Freelance projecten: er gebeurde weinig op dit vlak. Ik werkte voor de opdrachtgevers die ik al had, maar door de vele sociale activiteiten en het reizen leverde dat wel wat stress op. Tijd voor andere creatieve projecten was er dus helemaal niet. Wel volgde ik een cursus storyweaven, wat een van mijn doelen voor maart was en leerzaam bleek te zijn.
  • 💫 Waar ik trots op ben
   Ik was vooral trots op mijn vriend, omdat hij een tentoonstelling in een kunstgalerij heeft en tijdens de opening een werk verkocht. Ook wel een beetje op mezelf, omdat ik me kwetsbaar opstelde tijdens het weekend stroyweaven en daar hele mooie momenten uit ontstonden.
  • 🌪 Wat ik lastig vond
   Ik ga hetzelfde zeggen als vorige maand: balans was ver te zoeken. Dit keer niet omdat ik teveel werk had, maar juist omdat er teveel sociale momenten waren en ik veel tijd ‘verloor’ met onderweg zijn. Gaan we het in april dan nog een keer proberen, het meer balans hebben?

Bullet journal flip through maart 2022

Gebruik de pijltjes hieronder om door mijn bullet journal van maart 2022 te bladeren!

[URIS id=9951]

Vooruitblik & doelen voor april 2022

  • 🔥 Top drie doelen
   1) Mijn routines terugvinden, zodat ik meer balans en rust ervaar
   2) Opnieuw beginnen met sporten (bewegen op wat voor manier dan ook)
   3) Mijn verhaal van het weekend storyweaven afmaken
  • 🚀 Wat ik anders wil doen
   Een letterlijke herhaling van wat ik vorige maand typte: meer balans tussen werk, studeren voor Spaans en leuke dingen doen.
  • ✨ Hoe ik me wil voelen
   Ik wil me kalm en stressvrij voelen in april.
  • ⏩ Waar ik naar uitkijk
   Ik kijk vooral uit naar een rustige maand zonder al teveel plannen. Ik kijk ernaar uit om van het lenteweer te genieten, om kleine avonturen te beleven en om mijn routine terug te vinden.

Bullet journal setup april 2022

Ik ben tot dusver alleen aan de kalenderpagina toegekomen, dus de rest van de pagina’s zie je pas in mijn volgende bullet journal update voorbij komen. Het thema voor de maand is een mix van Pasen en de lente geworden.

Vond je het leuk om mijn bullet journal setup voor april 2022 te zien? Klik dan op het hartje hieronder ♥️. Laat me in de reacties weten waar je naar uitkijkt in april, hoe het met je doelen voor maart is of antwoord op één van de andere prompts!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

6 reacties

 1. Ik duim mee voor meer rust en balans! 🙂 En ik ben heel benieuwd naar je stukje over je weekend!

 2. Interessante doelen heb je gesteld, Daar kan ik mij ook in vinden!

 3. Meer bewegen kan je heel slim aanpakken: elk uur even opstaan en gewoon een rondje huppelen door de kamer. Ik doe zelf nog wel eens aan de silly-walk-stijl van John Cleese (Monty Python) en dat hoeft niet lang of uitgebreid, maar alles komt dan wel even los.
  En ik heb echt een uur gereserveerd in het weekend voor sporten, onder begeleiding. Dan moet je wel. Misschien kun je met iemand afspreken om ergens te gaan sporten, misschien in combinatie met spaans leren? Twee vliegen enzo?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *