Mijn doelen voor mei 2017


Hi there, dat is lang geleden. Ik ben weer terug in blogland (hopelijk). Waarbij hopelijk eigenlijk een prominentere plek verdient dan tussen haakjes, want als je mij kent weet je dat de kans groot is dat er na dit artikel weken niks verschijnt. In ieder geval, voor deze keer mijn doelen voor de maand mei.

1. Iedere week een boek
Mijn doel is om iedere week een boek te lezen in mei, oftewel vier boeken in mei. Mijn doel voor 2017 was in eerste instantie één boek per maand en dat lukt tot nu toe precies; ik heb vier boeken gelezen dit jaar. Iedere week een boek is dus een vrij grote stap, maar zeker mogelijk. Iedere avond een stukje voor het slapengaan in plaats van nog een aflevering van die leuke serie. Slaap ik ook meteen lekkerder.

2. Meer foto’s maken
Meer foto’s maken is een algemeen doel voor 2017, maar tot nu toe gaat het nog niet zo goed. Eind april ging ik twee keer met mijn camera op pad, dus een begin is er. En als ik weer wil bloggen, zal ik mijn camera wel moeten gebruiken. Hoe kom ik anders aan foto’s voor artikelen…

3. Scriptie
Misschien wel het belangrijkste doel: aan mijn scriptie werken! Ik hoop mijn masterscriptie ergens in juni in te kunnen leveren, dus dan mag er deze maand wel een hele hoop gebeuren. Iedere dag een stukje en dan ben ik aan het eind van de maand hopelijk een heel stuk opgeschoten.

4. Iedere week sporten
De afgelopen tijd heb ik niet bepaald fanatiek gesport (lees: niet), dus dat wordt weer eens tijd. Minstens één keer per week echt sporten en af en toe yoga staat dan ook op de agenda voor mei. Ik heb me aangemeld voor een workout-cursus die één keer per week is, dus dat moet toch bijna wel goed komen.

5. Bloggen
Ja, dit zal je niet verrassen na de intro. Bloggen is nummer vijf in mijn lijstje met doelen voor mei. Ik ga mezelf niet eens een aantal berichten voornemen; als er überhaupt iets online komt is het al een enorme vooruitgang. Ik duim voor mezelf.

Boekenlegger op de permalink.

3 reacties

  1. Wat leuk dat je weer gaat proberen te bloggen!
    Ow en ik ben trouwens verliefd op je handlettering kaartjes op de foto’s: so cute! <3

  2. Fijne en realistische doelen!
    Wat betreft je vijfde en doel kan ik je de hand schudden.. ik ga het ook weer wat meer proberen te doen maar of het lukt.. Succes!

  3. Goeie doelen! Ik wil ook echt weer meer bloggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *